Haberler

SEAT Tarraco’nun iç ve dış tasarımı sızdırıldı




Son dönemde Ateca ve Arona modelleri ile SUV pazarına adım atan SEAT, model ailesini genişletmeye devam ediyor. Markanın büyük SUV sınıfındaki yeni modeli SEAT Tarraco’nun tasarım detayları sızdırıldı!

SEAT Tarraco, İspanyol markanın en büyüğü olacak!

SEAT’in yeni SUV modeli, sızdırılan görüntülere göre güncel ve yepyeni bir tasarım dilini bünyesinde barındırıyor. Çıkıntılı tampon yapısı ve altıgen ızgarasıyla kardeşlerinden farklı görünen otomobilin arka bölümünde üç parçalı stop yapısı dikkat çekiyor. İç mekanda ise klasik SEAT çizgileri görülse de yeni bilgi-eğlence sistemi aradan sıyrılmayı başarıyor.

SEAT Tarraco, grubun benzer modelleri Skoda Kodiaq ve Volkswagen Tiguan gibi MQB platformunda üretilecek. Tarraco, kaputunun altında 1.4 ve 2.0 litrelik TSI motorların yanı sıra dizel ve hibrit seçeneklerinden oluşan geniş bir yelpaze sunacak. Son olarak yılın son çeyreğinde tanıtılacak aracın fiyat etiketinin 30.000 Euro’dan başlamasının beklendiğini belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

7 Yorum

  1. O parayi ibiza iç mekanını asla vermem. Kodiaq Tiguan ve ateca bu markalar için sınırdır. Arteon gibi olur sonu. Yerini bileceksin yok ben premiumlara oynayacağım diyorsan o zaman iç mekanı değiştir bari. İbiza iç mekanı sat Sorento parası iste olmuyor

  2. Citroen Saxo’dan sonra ikinci isim fiyaskosu. Model ismi çok sakat olmuş. D-SUV için ölü doğmuş bir model. Seat ne biçim isimler buluyor böyle. Ateca’nın isminin bir albenisi vardı tüm dünyaya satış yapıyorsun bulduğun isme bak

  3. Tarraco; bu isim bana bir yerden tanıdık geliyor. Hyundai’nin 2005’de ikinci nesil Mitsubishi Pajero ile aynı şasiyi paylaşan bir modeli vardı adıda Terracan. Bir Hyundai’nin bulduğu isme bak bir de Seat’ın bulduğu isme bak. Terracan ismi Tarraco’dan daha çok göze ve kulağa hoş geliyor. Seat Terracan’ı yapmış sana Tarraco Türkiye’de isminde dolayı kaybeder. Biraz başka dillerde ne anlamı çağrıştırıyor gibi ufak bir araştırma yapsaydın olmaz mıydı? Bundan sonrakine de tashako koyarsın

  4. Kodiaq, Karoq derken böyle olacağı belliydi. Ama araç güzel duruyor. İsmi Türkiye’de satışları etkiler diye düşünüyorum. Önü Tucson’a benziyor Türkiye’de bu segment direkt ölü doğum!

  5. Izgara kopek baligi arkalar koleos talisman cakmasi ic mekan seat, boyle saca boyle tarrac ne diyelim baska 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu