FeaturedHaberler

Paris’te tanıtılacak Hyundai i30 Fastback N iddialı geliyor!




Hyundai’nin geçtiğimiz yıl duyurduğu i30 Fastback, İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde başarılı satış rakamlarına sahip. Aracın performanslı versiyonu i30 Fastback N ise Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtılarak gövde gösterisi yapacak!

Hyundai’den performans atılımı: i30 Fastback N geliyor!

Koreli marka tarafından Nürburgring’deki son testleri gerçekleştirildiği doğrulanan araç, ilk kez Paris Otomobil Fuarı’nda gösterecek. N Performance biriminin yeni modeli olan Fastback N, Ring’deki yeni videosuna bakılırsa otomobil severleri etkileyecek gibi gözüküyor. Genel tasarımıyla i30 Fastback’in sportif versiyonu gibi gözüken otomobilde yeni Toyota Supra’ya benzeyen arka spoyler ve cam tavan dikkat çekiyor.

Alınan bilgilere göre i30 N’de kullanılan 2.0 litrelik turbo motoru tercih edecek otomobil, bu motordan 247-271 beygir arasında güç üretecek. 0-100 kilometre hızlanma performansı 6 saniyenin altında olduğu bildirilen aracın çift kavramalı otomatik şanzıman opsiyonuna sahip olacağı belirtiliyor.

Ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyeri gerçekleştirilecek i30 Fastback N, Avrupa pazarının genelinde satışa sunulacak. Bu açıdan Türkiye’ye de beklediğimiz modelin son olarak önümüzdeki yıl yollarda olacağını ekleyelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Hyundai’ın ortadan motorlu aracı RM16 N’den hala bir ses seda yok. Sanırsam Hyundai mühendisleri bu aracı kendileri sürmek için yaptılar. Kaç aydır testteler daha çıkacak..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu