FeaturedHaberler

Makyajlı Fiat 500X, 2 yeni benzinli motoruyla duyuruldu




Fiat’ın başarılı crossover modeli 500X, makyajlı yüzüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Yeni benzinli motor seçenekleri ile dikkat çeken makyajlı Fiat 500X ile ilgili tüm detaylar haberimizde!

Fiat 500X, yeni motor seçenekleri ile daha performanslı!

Makyajlanan 500X, tasarım anlamında fazla yeniliğe uğramamış. Yumuşak bir güncelleme gören otomobilde yeni LED farlar ve stopların parlaklığı eskisine nazaran %20 arttırılmış. Bu küçük yenilikler dışında aracın dışında büyük bir yenilik bulunmuyor. İç mekanda ise 7 inçlik yeni Uconnect sisteminin yanı sıra şerit asistanı ve kör nokta uyarısı gibi güvenlik yenilikleri getirilmiş.

Fiat 500X’in makyajdan sonraki asıl yenilikleri ise kaputunun altında saklı. İlk olarak yeni Jeep Renegade modelinde gördüğümüz Firefly turbo benzinli motor ailesi, yeni 500X’te de kullanılmaya başlanmış. Bu motorlardan 1.0 litrelik olanı 120 beygir güç ve 190 Nm tork üretirken, 3 silindirli motorun ağırlığı alüminyum blok sayesinde yalnızca 93 kilogram tutulmuş. Ayrıca 1.3 litre hacmindeki diğer motor seçeneği ise araca 150 beygir güç ve 270 Nm tork kazandırıyor. Aracın Multijet II dizel motorlarında ise herhangi bir güncelleme yapılmamış.

6 ileri manuel ya da çift kavramalı otomatik şanzıman ile satın alınabilecek makyajlı 500X’in fiyatı ise çıkış tarihinde açıklanacak.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. bir dedikoduya göre ise uzun zamandır beklenen ateşli versiyonu içinde abarth çalışıyormuş. yeni cherokee deki 2.0 turbo benzinli Setup görev yapacakmış 😀 +270 hp 400nm tork 😀 eheh düşüncesi bile deliiiiii 🙂

  2. İstanbullu demiş ki:

    Bu arabanın tipine 270 beygir gitmez.Hepsini görüntüle…

    yav sana beygir mi yok chipleriz 😀

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu