FeaturedHaberler

BMW Z4 M40i ile Ring’de keyifli bir turu izleyelim!




Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan yeni BMW Z4 M40i, Alman markanın Toyota ile yaptığı işbirliği sayesinde küllerinden yeniden doğdu. Cabrio aracın Ring’de attığı tur ise diğer Alman rakiplerine göz dağı veriyor!

BMW Z4 M40i, Nurburgring’de Cayman S’e yetişebildi mi?

Nurburgring 24 Saat galibi pilot Christian Gebhardt’ın direksiyonuna geçtiği BMW Z4 M40i, videoda kamuflajlı şekilde görünüyor. 24 Ağustos’ta ön gösterimi yapılan aracın çekimlerinin 15 Ağustos’ta gerçekleşmesi, bu videonun son testlere ait olduğunu gösteriyor olabilir. Ring’i toplamda 7:55.41’lik dereceyle dönen araç, Porsche 718 Cayman S’in 7:46.70’lik derecesinden yalnızca 9 saniye yavaş kalmış.

M40i versiyonunda 340 beygir güç üreten 3.0 litrelik 6 silindirli bir motor taşıyan otomobil, 8 ileri otomatik şanzımana sahip. 0-100 kilometre hızlanma performansı 4.6 saniye olan yeni Z4; aktif spor amortisörler ve elektronik kontrollü arka diferansiyel gibi teknolojiler barındırıyor.

Bavyeralı otomobil üreticisi, 4 Ekim’deki Paris Otomobil Fuarı’nda aracın Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek. Son olarak aracın önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacağını belirtelim.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu