FeaturedHaberlerOtomobil Sporları

Formula 1 2019 için ışıklar sönüyor!




Racing dünyasının en heyecanlı yarışlarından olan F1 2019 için geri sayım başladı. Avustralya’nın Melbourne pistinde ışıkların sönmesine bir aydan az zaman kaldı!

Formula1 takımlarının test sürüşleri tüm hızıyla devam ediyor. F1 2019 gerek takımlar gerekse araçlardaki bir dizi teknik ve pilot değişiklikleri ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

1000. Grand Prix – Yarış Zamanı!

Bu sezon FIA F1 Dünya Şampiyonası, dünyanın her köşesinden pilotlarıyla yepyeni bir takvim düzenledi. Mart Ayından Aralık ayına kadar 21 pisti kapsayan yüksek teknolojili ve yüksek tansiyonlu yarışlarla yine büyük bir organizasyona imza atacak. Ayrıca 14 Nisan’da Şangay’daki 1000. Grand Prix 2019 F1 için tarihi bir yarış olacak.

Bununla birlikte,Monster Energy’nin de sponsoru olduğu Mercedes-AMG Petronas Motorsport’u fetheden Lewis Hamilton ve Valtteri Bottas’ı her zamanki gibi yarışta göreceğiz. Geçtiğimiz yıl Brackley merkezli ekip üst üste beşinciye ustalıkünvanını aldı ve aynı zamanda Lewis Hamilton da sürücülerde beşinciye bu ünvanı aldı.

Organizasyon tarafında yapılan tüm yenilik ve değişikliklerle birlikte takımların teknik anlamda geliştirdikleri yeni kanat tasarımları, takımlara eklenen yeni pilotlarla nefes kesecek yarışlar F1 hayranlarına unutulmaz bir sezon izlemeye davet ediyor!


İlginizi çekebilir

Audi iddialı geldi; Q4 e-tron konsept

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu