Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Tesla modelleri yeni güncelleme ile 50 hp güçlendi

Launch Control için yeni özellikler de eklendi




Ekim ayında Tesla CEO’su Elon Musk, Model S ve Model X modelleri için bir güncelleme geleceğini Twitter üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı. Bu güncelleme modeller için ekstra güç ve hızlanma sunuyor.

Tesla Model S ve Model X için yayınlanan güncelleme, modeller için ekstra güç ve hızlanma sunması ile dikkat çekiyor. v.2020.12.5 isimli yazılım güncellemesi daha iyi bir sıcaklık yönetimi, +50 hp güç kazanımı, süspansiyon güncellemeri ve yeni ”Çita” modu özelliklerini sunuyor.

Tesla

Sıcaklık yönetimi konusunda bir iyileştirme yapan marka arka arkaya yapılan hızlanmalarda ve agresif sürüş gibi durumlarda artık daha güvenilir. Tesla artık Porsche Taycan gibi daha iyi bir ısı yönetimi yaparak rekabeti kızıştırıyor.

Artık Tesla modelleri +50 hp daha güçlü

Bu güncelleme ile beraber modeller ekstra güç kazandı. Sevilen modellerin tümü artık.+50 hp daha güçlü haldeler. Bu güncellemede markanın çok ciddi bir yazılım gücü olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Ayrıca bu güncelleme ile artık Model S ve Model X’ler 130 km/h hızdan sonrada daha agresif hızlanabiliyor.

Tesla

Yeni “Launch Control” özellikleri

Ayrıca temelde ”Launch” modu üstünde yapılan iyileştirmelerle, Marka sahipleri ”Launch” modunu devreye aldığında ön süspansiyonlar yere daha yakın bir konumda olacak. Adaptif amortisörleri de bununla orantılı olarak ayarlanacak. Ayrıca Otomobilin ön tarafı yere daha yakın olan bir pozisyona geçtiği ve çita hareketlerini anımsattığı için Tesla, bu ‘‘Launch” türüne ”çita duruşu” ismini verilmiş durumda.

Son olarak Tesla yaptığı açıklamada”Ludicrous Plus’ ve maksimum menzil sunan modlar da yeni güncelleme ile daha kolay aktif hale getirilebildiğine de açıkladı.

TESLA MODEL S P90D Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu