Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Tesla Model S Shooting Brake ile tanışın

Station Wagon, Tesla Model S almak isterseniz 185.555 euro ödemeniz gerekiyor




RemetzCar tarafından geliştirilen Station Wagon Tesla Model S tanıtıldı. Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Tesla’nın en çok sevilen modeli Model S’i RemetzCar firması geliştirerek, yeniden tasarlandı. Station Wagon gövde tipinde olan Tesla Model S Shooting Brake 185.555 euro fiyat etiketi ile karşımıza çıktı.

185.555 euro fiyat etiketi ile dikkat çeken Tesla Model S Shooting Brake, Station Wagon gövde tipi ile oldukça dikkat çekici ve nadir bir model olmasına rağmen Model S P85’in çok çok üstünde fiyat etiketine olduğu için kamuoyu tarafından model oldukça çok eleştiri topladı. Fakat şirket tarafından söylenen bilgilere göre eleştirilere rağmen modele olan ilginin oldukça üst düzey olduğu belirtiyor.

Modelin, Tesla’nın Hollanda Tilburg’taki tesisinde üretildiğini ve şirket tarafından da resmi olarak tescil edildiğini hatırlatalım.Yani kısacası Station Wagon çevrilmiş bir Tesla Model S almış olsanız bile resmi bir Tesla sahibi olmaya devam ediyorsunuz.

Modelin tasarım detaylarına bakacak olursak tavandan gelen ve C sütunundan devam eden krom parçalar modeli özel yapan en ikonik tasarım detaylarından. İç mekanda ise krem renkli döşemeler normal modelle göre en büyük farklılıklar arasında.

TESLA MODEL S P90D Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu