Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Yenilenen Alfa Romeo Gulia ve Stelvio Quadrifoglio tanıtıldı!




Alfa Romeo, yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, internet üzerinden tanıtımını gerçekleştirdi.

Yenilenen Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, 510 HP gücündeki 2.9 litre V6 Bi-Turbo motoru ile karşımızda. Yeni teknoloji, bağlanabilirlik ve güvenlik özellikleri de modellerde sunulan yenilikler arasında.

Yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, güncellenmiş arayüz tasarımı ve araç performansıyla ilgili özel bir menüye sahip. Yepyeni dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunan modellerde seviye 2 otonom sürüş özellikleri de bulunuyor.Yenilenen Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, iç ve dış tasarımında yeni ve özel detaylar da sunuyor.

Alfa Romeo’nun yaptığı açıklamaya göre “Yeni Giulia ve Stelvio Quadrifoglio, Alfa Romeo DNA’sının temel unsurları olan üstün performans ve İtalyan stili mükemmeliyetçiliğini gözler önüne seriyor.”

Giulia ve Stelvio Quadrifoglio modellerinin kalbinde bulunan 510 HP güç ve 2.500 d/d’de 600 Nm tork üreten tamamı alüminyum 2,9 litre V6 Bi-Turbo motor sayesinde her iki otomobilde de sınıfının en iyi performansını sunmaya devam ediyor. Alfa Active Torque Vectoring sistemi tarafından tekerleklere aktarılan bu güç yenilenen Stelvio Quadrifoglio modelinde ayrıca, yenilikçi Q4 dört tekerlekten çekiş sistemi ile birlikte geliyor.

Her iki modelde de, 8 vitesli otomatik şanzıman akıcı vites değişimi ile konforu optimize etmek üzere kalibre edilmiş. Bu sayede iki otomobil de farklı yol ve zemin koşullarında rahat bir sürüş sunacak. Quadrifoglio’da bulunan şanzıman, “RACE” modunda ise sadece 150 milisaniyede vites değiştirerek aracın gerçek potansiyelini ortaya koymuş olacak.

Alfa Romeo Giulia Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu