Dikkat ÇekenlerFeaturedHaberler

Efsane geri döndü; Mustang Mach 1 tanıtıldı!




1969 yılında çıkan Mach 1 modeline geri dönüş yapan Ford, Yeni Mustang ile karşımızda.

Ford Mustang Mach 1, 16 yıl sonra yollara yeni Ford Mustang ile geri döndü. Son Ford Mustang Mach 1 2004 yılında karşımıza çıkmıştı. Yeni Ford Mustang Mach 1, Shelby detayları da oldukça şık.

Yeni Ford Mustang Mach 1’de ön kısına baktığımızda modernize edilmiş bir hava kanalı dikkat çekiyor. Mustang’in 5.0 litrelik V8 motorunu kullanan model 485 bg güç üretiyor. 10 ileri otomatik vites ile gelen model istenirse Tremec marka 6 ileri vitesli manuel vites kutusu ile de satın alınabiliyor. Shelby alt yapısına sahip model yeni süspansiyonlara da sahip.

Ford Mustang Mach 1

Yeni Ford Mustang Mach 1, GT ve Shelby modelleri arasına konumlanacak. Ford Icons’un yöneticisi Dave Pericak’a göre araç “5.0 litre V8 motora sahip Mustang’ler arasında pist sürüşüne en yatkın olanı Mach 1 olacak ifadelerini kullandı.

Ford Mustang’in baş mühendisi Carl Widmann: ” Mach 1’ın tarihe baktığımızda otomatik şanzımanlı Mach 1 modellerinin çok daha iyi çalıştığını gördük. Bu araç global bir araç. Yani kendisini 50’den fazla ülkede satacağız.” dedi.

Yeni Ford Mustang Mach 1, kendine has bir çok detaya ve yeni donanıma sahip. Ford’un tasarım patronu Gordon Platto, aracın kökenlerine sadık kalmasını istediklerini belirtmiş. Bu sebeple aracın ön kısmı ve ızgarası eski modellere atıfta bulunması için tasarlanmış.

Ford Mustang Mach 1

Müşteriler istedikleri taktirde Mach 1 Magnum 500 adı verilen klasik jant seçeneği ile modeli satın alınabilecek. Ayrıca Ford, isteyen kullanıcılara bu jantları performanslı versiyonları ile değiştirebilme seçeneği de sunmuş durumda.  Shelby GT500’e ait arka kanat da Mach 1 ile satılacak donanımlar arasında yer alıyor.

Yeni Ford Mustang Mach 1’ın iç mekanına baktığımızda ise yeni bir bilgi eğlence sistemi ile şasi numarasını gösteren özel bir plaka dikkat çekiyor. Recaro marka koltuklar ise donanım seçenekleri arasında yer alıyor.

Ford Mustang Mach 1’in tüm detayları, 2021 bahar aylarından önce açıklanmış olacak fiyatının ise henüz açıklanmadığını belirtelim.

BMW E60 520d Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu