FeaturedHaberler

Yeni Audi RS4’e ABT dokunuşu; Karşınızda ABT RS4-S




ABT yeni Audi RS4 üzerine geliştirdiği RS4-S modelini tanıttı. RS4 gibi oldukça etkileyici bir otomobili daha da geliştirip ABT dokunuşlarını ile taçlandırılmış.

Audi A4’ün Station Wagon ve performanslı versiyonu olan RS 4 Avant, 2019 yılında makyaj operasyonu ile yenilenmişti. Alman modifiye firması ABT ise özellikle Audi’nin RS serisi araçlarını üzerinde geliştirmeler yaparak bizlerin karşısına çıkıyor.

ABT’ın son çalışması ise makyajlı bir Audi RS 4 Avant üzerine olmuş. Audi RS 4 Avant normalde 450 beygir güç ile 600 Nm tork üreten çift turbolu 2.9 litrelik bir V6 motora sahip. 8 ileri otomatik şanzıman ve markanın Quattro adlını verdiği 4 tekerden çekiş sistemi sayesinde araç 0’dan 100 km/s hıza sadece 4.2 saniye de ulaşabiliyor.

Daha fazla güç isteyen müşteriler için ABT, Power S adlı bir paket de sunuyor. Bu paket ile beraber RS4-S 530 beygir güç ve 680 Nm tork değerlerine kadar çıkarıyor. Motor geliştirmelerine ek olarak aracın gövde parçaları ve süspansiyon sistemi gibi kısımlarda da önemli geliştirmeler yapılmış.

ABT RS4-S

Volkswagen Passat Variant 1.5 TSI Testimizi izlemek için BURAYA tıklayın

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu