Haberler

Türk üretimi Goodyear Eagle Sport 2 tanıtıldı!




Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Goodyear, yüksek performanslı yaz lastiği Eagle Sport 2’yi pazara sundu.

Yeni nesil Eagle Sport 2’yi pazara sunan Goodyear, yüksek performanslı yaz lastiği segmentinde portföyünü güçlendiriyor. Tamamen yenilenmiş tasarımı ve teknolojileri sayesinde kuru ve ıslak zemin performansı ile yakıt tüketimini iyileştirmeyi amaçlayan Goodyear Eagle Sport 2, kendini kanıtlamış bir şampiyonun yeni nesli olarak pazara sunuluyor.

Yeni desen, yeni yanak tasarımı, yeni hamur ve yeni karkasa sahip Goodyear Eagle Sport 2 güvenliği elden bırakmıyor. Lastiğin bir önceki nesline göre ıslak zeminde fren mesafesi %9 kısalırken, yol tutuş ve araç hakimiyeti de %18 oranında artıyor.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren Eagle Sport 2, lastik satın alırken en çok göz önünde bulundurulan üç kriter olan dayanıklılık, konfor ve performans konusunda iyileştirmeler sunuyor. Bir çok otomobile uygun olarak geliştirilen Eagle Sport 2, 14 – 16 inç arasında 11 farklı ebatla ocak ayı itibariyle Türkiye pazarında yerini aldı. Yeni Goodyear Eagle Sport 2, Eagle Sport TZ ve Eagle Sport TZ SUV modellerine ek olarak bu ürün grubunu tamamlıyor.

Türkiye’’de üretilen Goodyear Eagle Sport 2 ile ilgili açıklamada bulunanGoodyear Türkiye Genel Müdürü Mahmut Sarıoğlu; “Ülkemizde üretilen ve hem iç pazara sunulup hem de dünyanın farklı bölgelerine ihraç edilecek olan Goodyear Eagle Sport 2 ile gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl bu segmentte önemli bir pazar payına sahip olduk. Goodyear Eagle Sport 2 ile bu segmentteki konumumuzu daha da sağlamlaştırıp, pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu