Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000 parça şöyle bişey panpa :)
EgVVkn.jpg

sabırla puzzle yapan insanlara her zaman hayret etmişimdir. Geçen misafir çocuğu geldi, taş çatlasın 100 parçalık bi puzzle almış gelmiş aağbiii gel gel diye tuttu kolumdan çok basit bi puzzle olsa da uğraşmak istemedim. Beraber güle eğlene yaptık ama olsundu, o eğlendiği için eğlendim.

sabırla puzzle yapan insanlara her zaman hayret etmişimdir. Geçen misafir çocuğu geldi, taş çatlasın 100 parçalık bi puzzle almış gelmiş aağbiii gel gel diye tuttu kolumdan çok basit bi puzzle olsa da uğraşmak istemedim. Beraber güle eğlene yaptık ama olsundu, o eğlendiği için eğlendim.
Bi arkadaşla beraber aldık biz o da ben evde yaparım dedi geçen naptın hacı dedim çöpe attım sinirim bozuldu dedi :D

Valla baktığım bütçelere alabileceğim en üst limitte zorlama golf4 veya honda civic 1.6ies. 23bin liranın üzerine çıkamam, üstelik satmak istediğimde uğraşmayacağım da bi araba olması lazım:)
Son cumle olmasa guzel araclar vardı da son cumle tüm herseyi yaktı :D gel biz sana golf alalım temiz ies yok :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı yok panpa 2017 gumruk girisli civic coupe oooo nasıl guzel olur :D

Bursa'da Kırcaali plaka Coupe var bilen vardır belki ulan bi ara ne arabalar getirdiler Bulgardan patlayanda oldu zevkini alıp çöpe atan da 1.9 TDİ Golf tek kapı vardı bi arkadaşımda çok temiz çok düzgündü dijital klima sunroof falan bi jantlarla teybini yemişler herhalde değişik bi jant vardı

Bursa'da Kırcaali plaka Coupe var bilen vardır belki ulan bi ara ne arabalar getirdiler Bulgardan patlayanda oldu zevkini alıp çöpe atan da 1.9 TDİ Golf tek kapı vardı bi arkadaşımda çok temiz çok düzgündü dijital klima sunroof falan bi jantlarla teybini yemişler herhalde değişik bi jant vardı
Baya guzel arabalar geldi cogunu cıkıs zamanı gelince burda parcalayıp sattılar ne paralar dondu o islerde neyse fazla saaapmayalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...