çikolata kalitesi pek iyi değil onun benim favorim guylian tavsiye ederim size ama namussuz her yerde bulunmuyortoblerone bimden alıyom kutu canım sıkıldıkça yiyiom xd
çikolata kalitesi pek iyi değil onun benim favorim guylian tavsiye ederim size ama namussuz her yerde bulunmuyortoblerone bimden alıyom kutu canım sıkıldıkça yiyiom xd
bulursam denizlide ondanda alıp deneyeyim abi zaten bi kere midemi bozdu bu tobleroneçikolata kalitesi pek iyi değil onun benim favorim guylian tavsiye ederim size ama namussuz her yerde bulunmuyor
Ülker'in çoğu ürününde glukoz var, o yüzden o markayı almıyorum. Torku'yu bir defa deneme amaçlı aldım ama beğenmedim. Migros'un kendi ürünü olan tablet çikolata bence ondan daha iyi, glukozda yok. Arada Schogetten alıyorum, yerli markalardan daha iyi. Metro'dan bir İsviçre çikolatası almıştım marka falan hatırlamıyorum aklımda kalan tek şey kenarında Swiss yazıyordu, o çikolataysa bizimkiler başka bir şey. Markasını bile hatırlamadığım için efsane olarak yer etti kafamda, paketini görsem anca hatırlarım herhalde. Merci'lerde arada bir yemek için iyi.
@fksarall Lindt Migros'ta satılıyor.
@DuzboruDownpipe Toblerone en ucuz Bim'de bildiğim kadarıyla, orayı tercih edebilirsin.
Konunun esas açılış amacına gelince, özellikle bakmadığım için net bilgi değil ama migroslarda görmüştüm sanki böyle bir şey. Bugün özellikle bakındım ama göremedim. Bir şarküteride böyle bir şey hatırlıyor gibiyim kasanın yanında, yolum oraya düşünce bakarım varsa özel mesajdan adresi yazarım.
Hadi gözün aydın orhan reisBULUNDU!!!!
Öğlen fırsatım olmadı yazamadım.
Yazan çizen yer tavsiyesi veren herkese teşekkürler. @ctanguner sana da ayrı tesekkürler reis direk lokasyon verdin
Konu amacına ulaştı.
@Berkinka istersen çöpe taşıyabilirsin konuyu kalabalık yapmasın diye ya da çikolata hakkında sohbet edeceğimiz birbirimize tavsiye verebileceğimiz bi konu kalsın diyorsan kalsın burada top sende
Ekli dosyayı görüntüle 5290
BULUNDU!!!!
Yazan çizen yer tavsiyesi veren herkese teşekkürler. @ctanguner sana da ayrı tesekkürler reis direk lokasyon verdin
Konu amacına ulaştı.
@Berkinka istersen çöpe taşıyabilirsin konuyu kalabalık yapmasın diye ya da çikolata hakkında sohbet edeceğimiz birbirimize tavsiye verebileceğimiz bi konu kalsın diyorsan kalsın burada top sende
Orada öyle değişik şeyler oluyor ya iyi üflüyorlar ama çocuğun gönlü olsunBULUNDU!!!!
Konu amacına ulaştı.
Yüzü gülsün gerisi mühim değilOrada öyle değişik şeyler oluyor ya iyi üflüyorlar ama çocuğun gönlü olsun![]()
Vardır abi özel sipariş ile geliyor.