Bu kazalarda tazminar davası açmak gibi bir durum oluyo mu? Senin kazasız boyasız arabana birisi carpıyo, hem o kazanın sıkıntısı hem boya tutacak mı sıkıntısı, hemde aracın değeri düşüyo? Bi bilginiz var mı
Doğru hocam , yani bizimkinde paralık birsey yokta rezil olmalık varNeyse, özetle metalik renk paranla rezil olmaktır.
Aynen öyle benim arabam metalik babamın arabası opak renk babamın tamponuna biri vurup kaçmıştı o bölgeyi boyadılar hiç fark bile edilmiyor, ama aynı olay benim başıma gelseydi çözüm bu kadar basit olmazdı.Neyse, özetle metalik renk paranla rezil olmaktır.
Abi aşkolsun, Şahin'le bir tuttuğun arabayı mı aldırmaya çalışıyordun bana kaç zamandırBenim ön ve arka tamponlarda bir sürü çizik ve leke var. Birileri sürtmüş sürtürmüş. Nazarlık diye dokundurtmuyom. Altı üstü tampon.
Ha şahin ha i10
Tampon fiyatı : http://urun.n11.com/oem-yedek-parca...ZjGZ8LOFZNYBCP5lnuTGoaAo3e8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Arka tampon : http://urun.n11.com/oem-yedek-parca/hyundai-i10-1415-arka-tampon-reflektor-delikli-P143310434
Abi aşkolsun, Şahin'le bir tuttuğun arabayı mı aldırmaya çalışıyordun bana kaç zamandır
Hem o tamponlara bir o kadar da boyama parası ekliyorlar, aklında bulunsun. Benim sis farsız ön tampon 1000 lira civarı bir masraf tutmuştu.
Oluyor bizim 11 bin lira hasar kaydımız oluştu kaza sonucu karşı taraf %100 suçluydu 4500 lira para aldık karşı tarafın sigortasındanBu kazalarda tazminar davası açmak gibi bir durum oluyo mu? Senin kazasız boyasız arabana birisi carpıyo, hem o kazanın sıkıntısı hem boya tutacak mı sıkıntısı, hemde aracın değeri düşüyo? Bi bilginiz var mı
Meh, varsın nazar alsın varsın çizik göstersin, buzdolabına binmekten iyidir her türlü. Baktıktan sonra sıkıntılı değil.Neyse, özetle metalik renk paranla rezil olmaktır.
Tövbe tövbe geçmiş olsun:/Aracımızı sıfır aldık 30 bin kmde temde trafikte kamyon çarptı bende onun etkisiyle öndeki araca çarptım baya bi hasar oluştu arabada ama airbag açmadı keşke açsaydı perte çıkardı. Tamponlar, bagaj kapağı, sağ ön çamurluk değişti. Kaput ve sağ arka çamurlukta işlem var. Neyse araba 2 ay serviste kaldı çıkardık arabayı 2 gün sonra memlekete gittik. Park ederken adamın teki geldi sağ arka çamurluğa vurdu. Ondan 2 ay sonra okula giderken adamın teki yine trafikte arkadan vurdu bagaj kapağı ezildi tekrar işlem gördü boyandı. Daha sonra babam trafikte beklerken sol çamurluğa vurdular o da sadece düzeltildi. Bizim hikayemizde böylearabamız fiorino ve 12 bin lira hasar kaydı var
![]()
Abi allah affetsin güldümBenim en ilginç mevzulardan biri yağmurlu bir akşamüstü İstanbul Erenköy'de Atatürk Cd.-İnönü Cd. bağlantı yolunda giderken birden arabanın kaputuna kocaman kumpirlik bir patates vurmasıydı. Top sektirir gibi iki kere kaputta sektirdim, sonra 3.de ön camda havalandırdım, sonra da uçtu gitti bir yere. İşin daha garip tarafı çevrede böyle sebze meyve kamyonu filan da yoktu. Olay 4-5 saniye sürdüğü için çevreme iyice bakınma fırsatım olduNeyse ki arabaya hasar vermedi. Hala kaynağını çözebilmiş değilim. Kafamda kurmuşumdur desem, arabada 2 şahidim vardı.
![]()
Benim en ilginç mevzulardan biri yağmurlu bir akşamüstü İstanbul Erenköy'de Atatürk Cd.-İnönü Cd. bağlantı yolunda giderken birden arabanın kaputuna kocaman kumpirlik bir patates vurmasıydı. Top sektirir gibi iki kere kaputta sektirdim, sonra 3.de ön camda havalandırdım, sonra da uçtu gitti bir yere. İşin daha garip tarafı çevrede böyle sebze meyve kamyonu filan da yoktu. Olay 4-5 saniye sürdüğü için çevreme iyice bakınma fırsatım olduNeyse ki arabaya hasar vermedi. Hala kaynağını çözebilmiş değilim. Kafamda kurmuşumdur desem, arabada 2 şahidim vardı.
![]()
Yani 3 sene önce arabayı aldığımda boya korumasını yaptırdım, ondan beridir düzenli şekilde Sonax'ta yıkatıyorum. Üstündeki kılcal çiziklerin azlığını görünce ben bile şaşırıyorum. Bu ay boya korumayı tekrar yaptıracağım, o kılcal çizikler de gitmiş olacak. Baktıktan sonra koyu renk de metalik renk de cidden sıkıntılı değil.@fksarall göze alıyorsanız sıkıntı yok![]()
Benim iki lastik de RFT, kışlıklar UG9 normali standart Cinturato P7. İki lastik de ömrünü bitirdi bu sene sanırım. Tutan asfaltta ikisi de iyi, Eskişehir yolundan Şaşmaz'a doğru Ümitköy köprüsüne çıkarken 90'la aldım mesela dün virajı kışlıklarla. Kışlık diyorum bak hava 15 dereceydi@fksarall bakımı zor işte metalik rengin, boya koruma, hep iyi yerde yıkatma zorunluluğu gibi etmenler insanın canını sıkmıyor değil.
Küçük sürtmeler nazardan sayılmazşöyle motor kaputu değişecek, bagaj kapağı değişecek, nazar o olur
Hocam siz RFT kullanıyor musunuz arabanızda? Kışın standart Michelinler ile tam uçan halı idi araba, şu an yazlık standart Goodyearlar var, taş oldu araba, moralim çok bozuk. Ayrıca yüksek hızda beni tedirgin ediyor süspansiyonları, fazla yaylanıyor, virajlarda fazla yatması arabanın limitlerini zorlamamı epey törpülüyor.