Park Halindeyken Vurmuşlar, Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Panzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapı değişebilir dediler bide
Öyle bir şeyin mümkün hiç bir yanı yok. Eski aracımın kapısına geri geri gelip vurdular, kapının bırak bir kısmını hepsi içine göçtü, cam bile açılmıyordu, kapının içindeki koruma plakası bile yamulmuştu ama sadece sacını değiştirdiler kapı değişmedi. Şu kadarcık göçük ve çizik için hem sacı hem de daha abartıp kapıyı değiştirmek ne mantıktır ? Sakın ne sacı değiştirin ne de kapıyı değiştirin. O kapının değişecek hiç bir yanı yok.

Bugün park yer ararken bi giriyim şu sokağa bakiyim dedim etrafta gören eden vardır diye bide aracın fotoğraflarını çekiyim diye araç kültürüm pek olmadığından ve böyle birşey başıma gelmediğinden fotoğraflarını çekmek aklıma gelmemişti kazanın olduğu yere çektim sokak sakinleriyle konuştum görenler olmuş ve park ettiğim yer apart tarzı yurtmuş kazayı gören 2 tane kamera varmış şansıma yurt müdürüyle konuştum yarın bakıcaz görüntülere ve polise gideceğim.

http://hizliresim.com/1Lp1Oj
http://hizliresim.com/Lyvk5o

kazanın olduğu yer

sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ama evdeki tantanadan yırttım inşallah görüntülerde sıkıntı olmaz
Görüntülerde plakayı görür görmez not alın, görüntüyü de bir cd'ye kopyalayın ve doğru karakola gidin. İşlem başlatın. Gerisini onlar halleder.

Gerekirse arabayı baştan yapsınlar çamurluk kapı rahat rahat düzeltilip yapılır yav.Sağlam kakalamaya çalışmışlar.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Boşuna hasar değerinide yükselticekler kapı değişirse ki değiştirmicem fiyat baya uçuyo
Abimde sizin aracınızın renginde bir jetta var. Yolda uyuyakaldı ve sol refüje aracın sol tarafını komple sürttü. Sizin çamurluktaki göçüklerin aynısının boydan boya sol tarafta olduğunu düşünün. Buna rağmen sadece sol ön kapı değişti, o da kapının açılma mekanizması zarar gördüğü için. Diğer yerleri de değiştirmek istediler biz müsaade etmedik ve mis gibi yapıldı araç. Dediğiniz gibi tramer kaydını boşuna yükseltmeyin, sizin istediğiniz şekilde yapıyorlarsa eyvallah. Yoksa başka yetkiliye gidin.

Abimde sizin aracınızın renginde bir jetta var. Yolda uyuyakaldı ve sol refüje aracın sol tarafını komple sürttü. Sizin çamurluktaki göçüklerin aynısının boydan boya sol tarafta olduğunu düşünün. Buna rağmen sadece sol ön kapı değişti, o da kapının açılma mekanizması zarar gördüğü için. Diğer yerleri de değiştirmek istediler biz müsaade etmedik ve mis gibi yapıldı araç. Dediğiniz gibi tramer kaydını boşuna yükseltmeyin, sizin istediğiniz şekilde yapıyorlarsa eyvallah. Yoksa başka yetkiliye gidin.

Ne kadar hasar kaydı çıktı abi?

Bizim tampon çamurluk ve bir tane halojen far 4600 tuttuydu iyi tutmuş :)

Sol ön kapının değişimini sadece yetkili servis yaptı. Onun haricindeki diğer üç parça AutoKing'de işlem gördü, kasko şirketi orasıyla anlaşmalıymış. Tüm işlemler yetkilide olsaydı fiyat daha da yükselirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...