Kolpa araba muhabbetleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan a_tektas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpa değil gerçek. Arkadaş üni.de 1.9jtd ilk jenerasyon doblosu vardı. K-FA1500 iken 4. viteste patinajla kaldırmış arabayı, indirmiş şanzımanı. kaç hafta serviste kaldı araç. :D
Bi de Transporter kolpacıları 300 yapıyor deseler inanırım. Öyle ürkütüyor beni o araçlar =).

Arkadaşım bana linea kadar iyi bir araç yok ne varsa linea da var dediğinden sonra bir daha araba muhabbeti açmadım :D

"Opel Corsa C arabada ESP var, şahane yol tutuyor."
Bunu bana 4-5 ayrı Corsa sahibi söyledi. :D
ABS olmayan araçta ESP var sanıyorlar. Ciddi ciddi sanıyorlar.
Sebebi de kontak açıldığında yanan EPS'nin yani direksiyon sisteminin uyarı ışığı :D

BMW'deki 90km/h ile düşük bir markadaki 90km/h nin farklı olduğunu iddia eden bir arkadaşım vardı. Öğretene kadar göbeğim çatladı. :D

Bir de 1.3 dizel Lineası ile F30 tokatladığını anlatan başka bi arkadaşım vardı. Kendi dünyasında mutluluklar diliyorum ona :D

Bizim bir arkadaş amarok la garajda yanladim demişti. Garaj küçücük araba dev gibi çocuk 16 yaşına yeni girdi yani imkansız be kardeşim ufak atta yesinler :D.

Otobüzlerin tırların 80km/h hızıyla arabaların 80km/h hızları aynı deyil. Otobüzünkü daha hızlı. Bunu söyleyip üsteleyene takometre kayıtları için oynanmış olabileceğini anlatamadım. Hepsinde öyle diye savundu. :(

Bizim bir arkadaş amarok la garajda yanladim demişti. Garaj küçücük araba dev gibi çocuk 16 yaşına yeni girdi yani imkansız be kardeşim ufak atta yesinler :D.
Otobüzlerin tırların 80km/h hızıyla arabaların 80km/h hızları aynı deyil. Otobüzünkü daha hızlı. Bunu söyleyip üsteleyene takometre kayıtları için oynanmış olabileceğini anlatamadım. Hepsinde öyle diye savundu. :(

Devam edin hocam gülme kaynaklarım :D heralde o arkadaş mph cinsinden sanıyor otobüsleri :D

Bizde ozon mavisi 1.4 gte broadway vardı babam kalkışta hiç kimsenin onu geçemeyeceğini söylemişti aslında doğruluk payı var. Bir de arabada benetton formula 1 stickere vardı yıllarca o arabanın formula 1 de kullanıldığını zannetim şuan benetton formula 1 stickerı arıyorum yeni arabamıza yapıştırıcam

Bizim bir arkadaş "kedi göz mercedesle geri geri 180 yaptım" dedi. Ben bunu duyunca sakince ordan uzaklaştım. Ya insan az usturuplu yalan atar lan. Geri geri 180 nedir? Hala aklıma geldikçe gülerim şuan da gülüyorum :D:D:D
Geri geri 180 derken 180 km/h hızla gittim dememiş olabilir. Araçla geri geri giderken aniden burnunu kaydırarak gidiş yönüne doğru çevirmek de geri geri 180 yapmak olarak geçer literatürde :) yani 180 derece dönüş manasında.

"Kanka bende wrx sti vardı, hatunun çantasının askısı el frenine dolanmış. Çantayı bi çekti 15-16 takla atmışızdır. Sağ çıktığımızı gören bir akrabamız sıfır fiyatına satın aldı arabayı. Fotoğraflarımız var bilgisayarda bak gösteririm bi ara ya ayıp sana"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...