Takipçilerin Yaz Tatili planları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Bir kaç yerde böyle başlıklar gördüm. İnsanların yaz tatili planları ilham verici , bazıları aynı yerlerde buluşma imkanları olmuş. İlk ben yazayım..

Bu sene Temmuz 12 - 27 arasında Balıkesir Akçay'da tatilimi yapacağım. Ordan günübirlik Cunda, Bozcaada, Asos gezileri yapmayı planlıyorum. Ama genel olarak Akçay'da bir tatil köyünde vakit gecireceğim :)
Şu an tek derdim, 2 ay sonra çıkacağım yolculuk için, arabanın bagaj kapasini en etkili nasıl kullanırım. Ayrıca yol üstünde Shell istasyonların menzili içerisindeki yerleri işratledim :) Shell yakıttan şaşmayacağım.
Ya sizlerin planlarınız nedir.

Son düzenleme:
Agustos ayi boyunca izinde olacagimdan
ilk hafta Esimin ailesiyle Bodrumda bir otelde olacagiz
ikinci haftamizi arkadaslarimizla yine Bodrumda teknede gecirecegiz
Bayramda da Benim ailemle minibus kiralayip kucuk Balkan turu yapicaz, Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Karadag
2.5 yasinda bir kizimiz oldugundan tatillerimizde ailelerimizi de yanimiza aliyoruz, hem onlarda tatil yapmis oluyor hem de biz kendimize daha cok vakit ayirabiliyoruz :cool:

İnanırmısın kardeş, benine en çok heyecanlandıran şey, paraya kıyıp gebze otoyolunun tadına bakacam. 125 km yol tamamlanmış..

upload_2017-5-15_15-40-36.png

Perşembe sabaha karşı yazın ilk tatiline çıkıyorum. Antalya Belek tarafına gidiyorum 3 gece 4 gün konaklama yapıp döneceğim. Temmuz ayında 1 ay İngiltere Birmingham veya İrlanda Dublin' e gidiyorum. Temmuz Ağustos ayında 1 hafta Altınoluk tarafına yazlığa gidicem, 2 3 günlüğünde memlekete giderim daha sonrasında da 1.5 hafta Antalya Kaş tarafına gideceğim. Benim tatil şu an böyle duruyor ama ufak degişimler olabilir.

Hopa'dayım ben buradan ancak Batum,Tiflis'e haftasonunda akarım. Yıllık izni önümüzdeki sene başına saklamam lazım:confused:

Dün itibariyle tatilim başladı.8 gün bodrumdayim.bagaj kısmını ben baştan hallettim.bizim connect 6 valiz(bir kısmı fotoğrafta çıkmamış arka sırasıda dolu)ve tüm ıvır zivirlari aldı .eski yarisimde port bag vardı(yeni connectte de var ama ihtiyaç olmadı.buda fotoğrafım dün çektim. :)

Ekli dosyalar

• img1494920082293.jpg
    img1494920082293.jpg
    721.2 KB · Görüntüleme: 183
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...