Takipçilerin Yaz Tatili planları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Bosna Hersek hakkinda birkac tavsiyede bulunup bilgi vermek istedim;
- Bekledigimden daha kucuk bir sehir Saraybosna, Sehiricini neredeyse yarim gunde yuruyerek gezip bitirebiliyorsunuz
- Etrafta gorulmesi gereken yerler de; 15 dk uzaklikta Yasam tuneli, 15 dakika daha ilerde bosnanin icindan gecen akarsunun kaynagina gidebilirsiniz. Bilindik yerlerinden biri de Mostar koprusu fakat cocuklarla gidis-donus 5 saati goze alamadik :D
Sehirde yapilmasi gerekenler;
- Bosnak boregi (ASDZ)
- Bosnak koftesi (Galatasaray: eski GS li Tarik Hodzic in mekani)
- Turk yemegi ariyorsaniz: Konyali (nehrin hemen kenarinda) Paca corbasi cok iyi :D
Gezilecek yerler ise:
- Alija Izzetbegovicin mezari
- Osmanli zamaninda yapilmis su sebili
- Haci Husrev bey cami
- Sonsuzluk atesi
- Latin koprusu: 1. dunya savasinin baslamasinin ilk kivilcimi olan olayin gerceklestigi kopru
- Katedral
- City Hall binasi
- Bascarsi vs vs
Mostar'a mutlaka gidersiniz giderken kesinlikle yol üstündeki incirlerden alın 22 yıldır egede yaşıyorum böyle incir yemedim şiddetle tavsiye ediyorum

Bu arada Bosna Hersek hakkinda birkac tavsiyede bulunup bilgi vermek istedim;
- Bekledigimden daha kucuk bir sehir Saraybosna, Sehiricini neredeyse yarim gunde yuruyerek gezip bitirebiliyorsunuz
- Etrafta gorulmesi gereken yerler de; 15 dk uzaklikta Yasam tuneli, 15 dakika daha ilerde bosnanin icindan gecen akarsunun kaynagina gidebilirsiniz. Bilindik yerlerinden biri de Mostar koprusu fakat cocuklarla gidis-donus 5 saati goze alamadik :D
Sehirde yapilmasi gerekenler;
- Bosnak boregi (ASDZ)
- Bosnak koftesi (Galatasaray: eski GS li Tarik Hodzic in mekani)
- Turk yemegi ariyorsaniz: Konyali (nehrin hemen kenarinda) Paca corbasi cok iyi :D
Gezilecek yerler ise:
- Alija Izzetbegovicin mezari
- Osmanli zamaninda yapilmis su sebili
- Haci Husrev bey cami
- Sonsuzluk atesi
- Latin koprusu: 1. dunya savasinin baslamasinin ilk kivilcimi olan olayin gerceklestigi kopru
- Katedral
- City Hall binasi
- Bascarsi vs vs
Giden olursa hacı Hüsrev caminin karşısında han gibi bir yerde saat kulesi var içine girip ordaki fırından bilimum muazzam derecede lezzetli, ve ucuz hamurişlerini yiyebilir. Ben bu kadar hamur seven bir insanım, hayatında böyle lezzetli şeyler yemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...