http://www.ntv.com.tr/video/turkiye...ri-otomobili-parcaladi,m9GVZgN3Q0WBeY1e3Ui8Hw
Ben motorda kedi falan vardır diye tahmin ettim ama o da yokmuş
Ben motorda kedi falan vardır diye tahmin ettim ama o da yokmuş

Yemek vermeyen mahalle sakinlerinin arabalarını parçalıyorlarBu çetenin adı ne beyler? Hayır yani bende yeni taşındım Sakarya'ya ters düşmeyelim reislerle gerek yok aksiyona![]()
TamponTeamTR54Bu çetenin adı ne beyler? Hayır yani bende yeni taşındım Sakarya'ya ters düşmeyelim reislerle gerek yok aksiyona![]()
Bunlara zabıta bakıyor. Yarın haberlere 3 adet zabıta aracı köpekler tarafından kullanılamaz hale getirildi diye haber çıkarsa şaşırmam.Yarın haberlere arabayı parçalayan köpekler yaka paça gözaltına alındı diye bir haber çıkarsa şaşmayın![]()
Geç kalmadan adana'dan cevap gelirSakarya köpeklerinin adanaya dis gelmiş beyler kısacası.
Kesin gelir. Gelmezse adana kopeklerinin bir yeri siser. Hatta adana da da köpekler hafriyat kamyonu parçalarlar. Corolla adanalı köpekleri kesmez.Geç kalmadan adana'dan cevap gelir![]()
Adana' da direk adamı yiyorlar yalnız, öyle arabayla falan uğraşmazlar.Sakarya köpeklerinin adanaya dis gelmiş beyler kısacası.
Corolla da var bir numara.Ya bu toyotada bişey var sanırsam bizim sitede 2 ayrı corollanın tamponunu söktüler köpekler birinde kedi vardı diğerinde sebepsiz yere davlumbazı falan sökmüşlerdi