Corolla yiyen köpekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köpeğin teki hareket halindeyken lastiklerime doğru hamle yaptı da tamponun sağ alt köşesine dişlerini geçirdi. Öndeki iki dişiyle tamponun boyasını astara kadar çizmişti. El frenini çekip o sinirle arabadan bir inişim var, nasıl kovalıyorum hayvanı :) Bu videodakiler de abartmış işi, hayır görsen müdahale de edemezsin parçalarlar adamı. Hayvanların da insanlar gibi rahatsızları var, uzak durmak lazım.

Köyde de bir benzerini yaşamaktan son anda kurtuldum. Köpeklerin boynunda çivili tasma vardı yanlarına kadar geldik durduk bizi süzdüler iyice bi sonra geçip gittiler öyle devam ettik. Racon böyleymiş, eğer durmadan geçmeye çalışırsan çivili tasmayla araca vururlarmış. Yaklaşık bir saat sonrada ben geçerken denk geldim eğer raconu öğrenmemiş olsaydım araba mahvolmuştu. :D
Bahsettiğim de öyle küçük köpeklerden değil ha yanlış olmasın. En normali şu boyutta:
images (3).jpg

Nasıl sayko bir çeteyse yakalayamadıkları arabanın acısını corolla'dan çıkarmışlar. İşin kötü tarafı ise adam kimseye ne dava açabilecek ne de muhattap bulabilecek.

Yarın haberlere arabayı parçalayan köpekler yaka paça gözaltına alındı diye bir haber çıkarsa şaşmayın :D

Ya bu toyotada bişey var sanırsam bizim sitede 2 ayrı corollanın tamponunu söktüler köpekler birinde kedi vardı diğerinde sebepsiz yere davlumbazı falan sökmüşlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...