Kızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle deme güzel kardeşim. Kadınlar kadar olmasa da yeni nesil erkekler de cinsleşti. Nargile kafelerden çıkmayıp ağzında 2 metre içinden duman çıkan odun parçasıyla özlü söz yapıp balondan delikanlılık kasan sahte tipler çok görüyorum. Konuşsan beynindeki toplam kelime haznesi 20. Saç kesimi italyan ama kimlik Malatya :) Sözün özü: Özümüzü koruyalım arkadaşlar :)
Abi problem şu yeni nesil kızlar seninde benimde sevmediğimiz bu tiplere hasta oluyor. Benim kızdığım nokta bu. Laf olunca ay yok be ne bakacam diyorlar ama ertesi sabah onun evinden çıkıyor çoğu şimdi konuşturmasınlar beni yani.

Abi problem şu yeni nesil kızlar seninde benimde sevmediğimiz bu tiplere hasta oluyor. Benim kızdığım nokta bu. Laf olunca ay yok be ne bakacam diyorlar ama ertesi sabah onun evinden çıkıyor çoğu şimdi konuşturmasınlar beni yani.

e burda sıkıntı kızda değil ki ? sende. Yanlış insanlar var çevrende

2 tane büyük felsefem var :D
1.si bir şeyi kesinlikle çok istemeyeceksin.
2.si her malın alıcısı vardır o yüzden aman aman bir arayış içerisinde değilim oturduğum yerden de biri gelip beni bulmaz biliyorum ama kısmet bea :D

2 tane büyük felsefem var :D
1.si bir şeyi kesinlikle çok istemeyeceksin.
2.si her malın alıcısı vardır o yüzden aman aman bir arayış içerisinde değilim oturduğum yerden de biri gelip beni bulmaz biliyorum ama kısmet bea :D
Babamın 2 arkadaşı var valla adamlar 45 yasina geldi hala evlenemedi kaldı ki ikiside çok iyi işe ve muhabbete sahipler. Kısmet olmadımı olmuyor bazen :p.

İnsanoğlu karşı cinsi olmadan da hayatını sürdürebiliyor krdşm yani ölüm yok sonunda ama Allah hayırlı kısmetler nasip etsin İnşallah.
Olmaz valla ben Skoda Superb 280 alıp çocuklarım ile gazlamasan ölmek istemiyorum bide anam evlendiğimi görsun isterim yani :rolleyes:.

Yalnız şöyle bir durum var. Hem güzel olsun, hem akıllı olsun, hem iyi olsun, hem beni sevsin, hem popüler kız tayfasından olsun dersen o iş olmaz. Böyle bir arayışın sonunun mutlu sonla bitmesi için ya Kıvanç Tatlıtuğ yada ciddi anlamda şeytan tüyü olan biri olunması gerekir. Tabi bir de Ağaoğlu faktörü var ama onu dışarıda tutuyorum.

Kızlar o kadar da kötü değil abartmayın. Çevrenizde ne cevher kızlar vardır da siz bakmayı bilmiyorsunuzdur. Biz de zamanında böyleydik. Bir de kendimin lisedeki/üniversite başındaki halimi düşünüyorum da o zamanki benle kız olsam ben de çıkmazdım :D İki kelimeyi bir araya getiremezsen, suratında ergenliğin getirdiği sivilceler, sırtında ÖSS yükü varsa o iş biraz zor hacılar.

Not: Bir de 30'uma kadar doğru kişiyi bulamazsam senle evleneceğim diyenler var ki onlar gerçekten ayıp ediyorlar.

Son düzenleme:
Olmaz valla ben Skoda Superb 280 alıp çocuklarım ile gazlamasan ölmek istemiyorum bide anam evlendiğimi görsun isterim yani :rolleyes:.
Hacı böyler şeyler düşünmen tabi ki güzel ama birazda anı yaşamaya bak daha önünde üniversitesi falan bi 5 yıl içinde yine sonuç değişmezse detaylı bir kurul yaparız o zaman. Bu yaşlarda olduğu kadar artık olmuyorsa bizim gibi oyunlara ver kendini :P (Şaka tabiki git sosyalleş)

Hacı böyler şeyler düşünmen tabi ki güzel ama birazda anı yaşamaya bak daha önünde üniversitesi falan bi 5 yıl içinde yine sonuç değişmezse detaylı bir kurul yaparız o zaman. Bu yaşlarda olduğu kadar artık olmuyorsa bizim gibi oyunlara ver kendini :p (Şaka tabiki git sosyalleş)
Ya oyuna vermek istemiyorum beni sıkıyor. Onun yerine havuza inip dergi okurken manitaları kesmek daha eğlenceli oluyo :p:p:p:D:oops:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...