Yeni İnsignia Fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malatya da yok her gittiğim de golf var 1.0. 3 kere gidip sordum bu arada yarın bir daha gidecem sorarım artık.
Olmamasi imkansız. Ha tabi Bettle test aracı istiyorsan o olmayabilir işte. Passat, Jetta, Golf, Polo, Caravelle, Amarok, Caddy vs vs bunların hepsi olması lazım ayrıca Arteon istanbuldaki bayilerde var mesela malatyada olmaması ise normal orada potansiyel alıcısı bile bir elin parmağını geçmez.

Olmamasi imkansız. Ha tabi Bettle test aracı istiyorsan o olmayabilir işte. Passat, Jetta, Golf, Polo, Caravelle, Amarok, Caddy vs vs bunların hepsi olması lazım ayrıca Arteon istanbuldaki bayilerde var mesela malatyada olmaması ise normal orada potansiyel alıcısı bile bir elin parmağını geçmez.
Aynı bayide kodiaq varken passat yok acaba kodiaq kaç tane müşterisi var Malatya da :)

@berkay4408 Hemen yaz ınstagramdan :D
@gtepro Araç kağıt üstünde oluyor ama bazen serviste oluyor, bazen ikame araç veriyorlar, bazen de müdür alıyor.İki kez başımıza geldi aynı bayide.
Müdür kodiaq kullanıyor :)

Son düzenleme:
Her bayi nasılsa öyledir hocam çok korkacak bir şey yok :)....
@berkertekin hocamın bir kaç önermeyeceği opel bayisi var ona kulak verin derim :)
Direk acımasızca söylerim:
İstanbul-Maltepe Opel Değer => Satışıyla işim olmadı ama servisi rezalet ötesi rezalet. Giderseniz böyle arabası olan bir arkadaş haram etti hakkını dersiniz. :)
İstanbul-Pendik Opel ATM => Servisini bilmiyorum ama iki tane ayıplı mal sattığına şahit oldum. Bir tanesini bize sattılar, bir tane de bolca boyalı bir Astra satmışlar. Adam hevesle Ziebart'a boya korumaya getirip cinnet geçirmişti. :)
İstanbul Opel Gürses => Bu servis hala duruyor mu bilmiyorum, Avrupa Yakası'nda. Ekşisözlükte filan da çok meşhur oldu bunu oradan biliyorum. (Bkz. Opel Gürses Rezaleti)

Aynı bayide kodiaq varken passat yok acaba kodiaq kaç tane müşterisi var Malatya da :)

Müdür kodiaq kullanıyor :)
Test aracı Passat'ın da vardır sen yine sor bakalım hatta bayiye gidince girişteki arabaların plakaliklarina bak ortada TEST yazıyorsa dersin ı araba test aracı diye.

Evet vw de golf seatta leon skoda da octi,superb,kodiaq var :D
Sen git bakalım yarında sor çünkü her bayide olması şart hatta şöyle bir örnek vereyim düzce bayisinde 2 tane Golf test aracı var. O derece bayilerde araç oluyor. Belki ikameye vermişlerdir diyecem ama zor ya test arabalarının hemen hepsini vermeleri orda başka bi olay var gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...