Tabi tabi senle görüşmeyeli bando takımını büyüttümizmir'e gel abi sen GRUPça karşılama ayarlıcam sana
Tabi tabi senle görüşmeyeli bando takımını büyüttümizmir'e gel abi sen GRUPça karşılama ayarlıcam sana
Tekrar hoşgeldiniz hocam.Herkese merhaba aranıza donmenın heyecanıyla tekrardan degerlı paylasımlarınızı yakından takıp etmek gibi cok güzel bir karar aldım
Bu arada @mehmet basyigit olan sayın abiminde bu kararda buyuk payı vardır![]()
HoşgeldinizHerkese merhaba aranıza donmenın heyecanıyla tekrardan degerlı paylasımlarınızı yakından takıp etmek gibi cok güzel bir karar aldım
Bu arada @mehmet basyigit olan sayın abiminde bu kararda buyuk payı vardır![]()
Evet benim küçüğüm olurHoşgeldinizsiz kardeştiniz değil mi?
Hoşgeldinizsiz kardeştiniz değil mi?
Benim bir arkadaş vardı abi bilgisayar soruyordu araştırdık baya en son Casper alma ne alırsan al dedim canı sağolsun gidip Casper'in oyuncu laptopunu aldıKaptan ona salladın buna salladın, armudun sapı üzümün çöpü yaptın. Sonunda sen gidip Passat 1.4TSI DSG aldırırsın ben söyleyeyim.![]()
Ben o sevdadan vazgeçtim hacı en temizini bile alsan yaşlı araçlar sanayide uğraşmayı göze alamadım ne yalan söyliyeyim aldıktan sonrada epey para yer hele öğrenci halimle onu karşılamam zor olur:Ne zamandır 200k param olsa ne alırdım diye düşünmüyordum be![]()
son zamanlarda öğrenci işi 10-15e eli yüzü düzgün araba bakmaktan ciğerim solmuş nsnfmdnd
Aynı ebatta golf için conti pcp5 aldık geçen ay. Çok zorlamadık ama güzel lastik konforu bi tık iyileşti, yol gürültüsü de öyle. Ama üstünde 5.yılında dunlop blueresponse vardı. Yeni lastiğe geçmenin etkisi de var tabi bu iyileşmede yoksa pcp5 daha çok yol tutuş üzerine yürüdüğü için ses vs daha fazla. Goodyear egp'ler de gayet güzeldir sesi düşük, ıslak tutuşu iyi, yakıt tüketimi az ama pcp5'e göre kuru tutuşu biraz daha düşük. (bkz: yuvarlanma direnci) Listenizdeki lastikler haricinde dunlop blueresponse da önerebilirim o da goodyear karakterine benzerdi205/55/R16 yazlık lastik alacağım. Continental testlerde başı çekiyor ama diğerlerinin de fiyatı cezbedici.Şimdilik düşündüğüm lastikler bunlar:
Continental Premium Contact 5 (250 TL)
Lassa Driveways (180 TL)
Goodyear Efficientgrip (200 TL)
Goodyear Eagle Sport (200 TL)
Petlas dışında önerilere açığım.
Ya zaten bana araba alan da yok ama dediğin doğru beni de düşündürüyor. Alabileceğin en genç araba 16-17 yaşında nerdeyse benle yaşıt. Berker abi corsayı alıp 2 bin daha masraf etmiş mesela o yüzden 15lik araba almak için cebinde 20 lira durması lazımBen o sevdadan vazgeçtim hacı en temizini bile alsan yaşlı araçlar sanayide uğraşmayı göze alamadım ne yalan söyliyeyim aldıktan sonrada epey para yer hele öğrenci halimle onu karşılamam zor olur:
aynı ebatta premium contact ile efficientgrip arasında kalmıştık aslında efficientgrip ilk tercihimdi bulamadığım için premium contact aldım şuan memnunum. Yerinizde olsam efficientgrip alırım bildiğim kadarıyla contiye göre biraz daha sessiz hem de daha uygun duruyor205/55/R16 yazlık lastik alacağım. Continental testlerde başı çekiyor ama diğerlerinin de fiyatı cezbedici.Kullandığım Petlas 4 mevsim lastikler 3.yılında, geçtiğimiz kış ve sonbaharda bir sıkıntısı yoktu ancak bu yaz sıcak havalarda hiç memnun değilim diş derinliği gayet iyi olmasına rağmen yol tutuşu ve netliği zayıf.
Şimdilik düşündüğüm lastikler bunlar:
Continental Premium Contact 5 (250 TL)
Lassa Driveways (180 TL)
Goodyear Efficientgrip (200 TL)
Goodyear Eagle Sport (200 TL)
Petlas dışında önerilere açığım.
Basına teste verilmiyor mu bu acaba