Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif
Yaz numarani gondereyim

Aklimdan da ilk orasu gecmisti valla aklimda olsun madem birsey kaybetmem merak ettim simdi
Ya herifler direk girişin olduğu caddede ileri geri yaptırıyorlardı. Özellikle h.sonu hiç gidilmez de, h.içi ciddi alıcı olursanız belki FSM yoluna girebilirsiniz.
person of interest izlenir mi
güzel mi ahali?
izledim bitirdim, çoğgüzeldi. Şiddetle tavsiye ederim. İlk başlarda rutin gibi gidiyor. Sonra tabii ki işler çetrefilli haller alıyor falan filan.. Kurgusu gayet iyi. Öyle lost gibi aslında bunlar ölmüş de gömmemişler diye bitmiyor :D

Ya herifler direk girişin olduğu caddede ileri geri yaptırıyorlardı. Özellikle h.sonu hiç gidilmez de, h.içi ciddi alıcı olursanız belki FSM yoluna girebilirsiniz.

izledim bitirdim, çoğgüzeldi. Şiddetle tavsiye ederim. İlk başlarda rutin gibi gidiyor. Sonra tabii ki işler çetrefilli haller alıyor falan filan.. Kurgusu gayet iyi. Öyle lost gibi aslında bunlar ölmüş de gömmemişler diye bitmiyor :D
Çok apaçi eline geçen mx5 var çook bodykitler stance ler falan harcıyorlar arabaları

Abi izlememen hata:Dben 4. Sezonun ortasındayım tam gaz izliyorum hicbir diziye bukadar bağlanmamıstim
Eyvallah dostlar :Dpeki bir soru daha sorayım sezon sezon indireyim mi :)
yoksa iyi bir site önerir misiniz izlemem için:p

dizimag var. Paso kapanıyo kapanıyo tekrar açılıyor. Ben genelde burayı tercih ediyorum. en son dizimag4.co oldu. 4 olur 5 olur 10 olur.... Kapandıkça bir sonrakini denemek lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...