Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya zaten bana araba alan da yok ama dediğin doğru beni de düşündürüyor. Alabileceğin en genç araba 16-17 yaşında nerdeyse benle yaşıt. Berker abi corsayı alıp 2 bin daha masraf etmiş mesela o yüzden 15lik araba almak için cebinde 20 lira durması lazım
2bin değil 4500 harcadım :) Ama 15'lik araba alırken dediğin gibi 20 gerçekten gerekli. Aklınıza gelen her parçası eskiyor. Pandizot askısına menteşesine, güneşlik yaylarına kadar aklınıza gelen her şey... Hangisinin elinizde kalacağı tamamen tesadüflere bakıyor.

Arkadaşlar bu gece kayıtlara geçsin, CS:GO lobide bir genç oyunda Careless Whisper açtı. :D Az önce hanım bir arkadaşla CS attık. Nearby gelenlerin beyni döndü :D:D Isınırken "Hakan Yavaş ciğerimi söktün"remix açan adama özelden takımdakilerden biri kız diye yazdım, 15dk. sonra careless whisper açtı, 2-3 el üst üste rush'layarak 4'er adam aldı :D Hala salak salak sırıtıyorum vaziyete xD

Arkadaşlar bu gece kayıtlara geçsin, CS:GO lobide bir genç oyunda Careless Whisper açtı. :D Az önce hanım bir arkadaşla CS attık. Nearby gelenlerin beyni döndü :D:D Isınırken "Hakan Yavaş ciğerimi söktün"remix açan adama özelden takımdakilerden biri kız diye yazdım, 15dk. sonra careless whisper açtı, 2-3 el üst üste rush'layarak 4'er adam aldı :D Hala salak salak sırıtıyorum vaziyete xD
Abi senin ligin nedir ? :D Yakınsa birbirimiz boostlayalım ben iyi değilim pek ama troll Rus'lardan iyidir :D
Ekledin inşallah hanım ablayı :D :D

205/55/R16 yazlık lastik alacağım. Continental testlerde başı çekiyor ama diğerlerinin de fiyatı cezbedici.Kullandığım Petlas 4 mevsim lastikler 3.yılında, geçtiğimiz kış ve sonbaharda bir sıkıntısı yoktu ancak bu yaz sıcak havalarda hiç memnun değilim diş derinliği gayet iyi olmasına rağmen yol tutuşu ve netliği zayıf.
Şimdilik düşündüğüm lastikler bunlar:
Continental Premium Contact 5 (250 TL)
Lassa Driveways (180 TL)
Goodyear Efficientgrip (200 TL)
Goodyear Eagle Sport (200 TL)

Petlas dışında önerilere açığım.
Efficientgrip ile efficientgrip performance diye iki model vardir. Efficientgrip performance oneririm digerini onermem. Pc5 kullaniyorum ayni olculerde. Kuru tutus efficientgrip performance modelinden bir tik iyidir. Onun haricindeki tum disiplinlerde efficientgrip performance daha iyidir. Benim pc5 kullanmamin sebebi egp lastigini bulamamamdir. Egp'in 4 kanalli Avrupa uretimleri bahsettigim iyi ozelliklere sahiptir. 3 kanalli versiyonu iyi degildir

Bu kask kamerası işi artık iyice kabak tadı vermeye başladı D:

Yalnız teyze ne çıktı öyle ya

Araba sinyal vermiyorda buna benzer yerlerde ben arabayla bile sola gideceksem milletin sağına girmiyorum, kollayarak gidiyorum sağa giden olursa tokuşmayalım diye, baktım sağa giden var frenleyip arkasından geçiyorum. O kadar korna çalıp küfür edecek, mecburen sağa girecek bir durum yok. Bir terim vardı, savunarak sürüş gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum terimi, böyle yerlerde kendini savunarak gitmek gerekir. Hele ki Türkiye gibi milletin sinyalle, kurallarla falan ilgisi, bilgisi, alakası olmayan yerlerde.

Arabadan inenlerde yani... muhatap olmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...