F30 muDireksiyona gri sedef kaplama yapılmış 3.20d ilanı gördüm, elim ayağım titriyor. Bazukamı getirin.![]()
F30 muDireksiyona gri sedef kaplama yapılmış 3.20d ilanı gördüm, elim ayağım titriyor. Bazukamı getirin.![]()
2bin değil 4500 harcadımYa zaten bana araba alan da yok ama dediğin doğru beni de düşündürüyor. Alabileceğin en genç araba 16-17 yaşında nerdeyse benle yaşıt. Berker abi corsayı alıp 2 bin daha masraf etmiş mesela o yüzden 15lik araba almak için cebinde 20 lira durması lazım
VerilmiyorBasına teste verilmiyor mu bu acaba![]()
Fotoğraflarla yetineceğiz bizde o zamanVerilmiyorverilmesin zaten direkt olarak müşteri isterse tahsis ediliyor. Tabii kallavi ve eski önemli müşterilere veriliyor bide bizlere.
Eh biraz öyle olacak. Genelde bu tarz arabalar basına çıkınca hoşafı çıkıyor markanın attığı taş ürküttüğü kuşa deymiyor ki şu piyasada bence cok haklılar.Fotoğraflardan yetineceğiz bizde o zaman![]()
Doğru onlarda haklılarEh biraz öyle olacak. Genelde bu tarz arabalar basına çıkınca hoşafı çıkıyor markanın attığı taş ürküttüğü kuşa deymiyor ki şu piyasada bence cok haklılar.
Abi senin ligin nedir ?Arkadaşlar bu gece kayıtlara geçsin, CS:GO lobide bir genç oyunda Careless Whisper açtı.Az önce hanım bir arkadaşla CS attık. Nearby gelenlerin beyni döndü
Isınırken "Hakan Yavaş ciğerimi söktün"remix açan adama özelden takımdakilerden biri kız diye yazdım, 15dk. sonra careless whisper açtı, 2-3 el üst üste rush'layarak 4'er adam aldı
Hala salak salak sırıtıyorum vaziyete xD
Efficientgrip ile efficientgrip performance diye iki model vardir. Efficientgrip performance oneririm digerini onermem. Pc5 kullaniyorum ayni olculerde. Kuru tutus efficientgrip performance modelinden bir tik iyidir. Onun haricindeki tum disiplinlerde efficientgrip performance daha iyidir. Benim pc5 kullanmamin sebebi egp lastigini bulamamamdir. Egp'in 4 kanalli Avrupa uretimleri bahsettigim iyi ozelliklere sahiptir. 3 kanalli versiyonu iyi degildir205/55/R16 yazlık lastik alacağım. Continental testlerde başı çekiyor ama diğerlerinin de fiyatı cezbedici.Kullandığım Petlas 4 mevsim lastikler 3.yılında, geçtiğimiz kış ve sonbaharda bir sıkıntısı yoktu ancak bu yaz sıcak havalarda hiç memnun değilim diş derinliği gayet iyi olmasına rağmen yol tutuşu ve netliği zayıf.
Şimdilik düşündüğüm lastikler bunlar:
Continental Premium Contact 5 (250 TL)
Lassa Driveways (180 TL)
Goodyear Efficientgrip (200 TL)
Goodyear Eagle Sport (200 TL)
Petlas dışında önerilere açığım.
Kalabalıklar ama arabadan inen ikiside vurmayı biliyor gibi gözükmüyor özellikle o teyzeBu kask kamerası işi artık iyice kabak tadı vermeye başladı D:
Yalnız teyze ne çıktı öyle ya
nova4'te sürünüyorum halaAbi senin ligin nedir ?Yakınsa birbirimiz boostlayalım ben iyi değilim pek ama troll Rus'lardan iyidir
Ekledin inşallah hanım ablayı![]()
![]()
Ben geçen sene 4'de bıraktım abi bu yıl Gümüş 3'e salladı troller sağolsun anca Gold 3'e kadar geldim beraber girebiliriz adam lazım olursa pm atabilirsinnova4'te sürünüyorum halaHanım abla zaten bayağıdır arkadaşımızdır. Ha, bu gece iyi dalga geçtim o ayrı
![]()
okBen geçen sene 4'de bıraktım abi bu yıl Gümüş 3'e salladı troller sağolsun anca Gold 3'e kadar geldim beraber girebiliriz adam lazım olursa pm atabilirsin![]()
E90 mütahit spec inşaatdan satılık yazmış birde. asfdsgfhdF30 mu
Herkese merhaba aranıza donmenın heyecanıyla tekrardan degerlı paylasımlarınızı yakından takıp etmek gibi cok güzel bir karar aldım
Bu arada @mehmet basyigit olan sayın abiminde bu kararda buyuk payı vardır![]()
Noldu niye korna çaldı anlamadımBu kask kamerası işi artık iyice kabak tadı vermeye başladı D:
Bu kask kamerası işi artık iyice kabak tadı vermeye başladı D: