Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim oncelikli amacim TR de alinmasi zor olan hayallerimi susleyen arabalardan birine sahip olmakti, hadi aldin bitmiyor bunun birde mtv si vs si var, kaldi ki benim maliyetim telafuz edilen rakamlarin yarisindan daha dusuk :D
BRZ ve GT86 icin de, tmm fiyat cok degil, tasarim tip muazzam, laf yok ama kalibinin arabasi degiller maalesef, performans yok araba da.
O tipte bi arab 2,0 motorla 8.2 sn yede 0-100 e ulasiyorsa beni tatmin etmez. Dizel sedanlar bile bu rakamin altina indiler gunumuzde...
Atmosferik motorla olacağı o abi.5 litre motorla bakılınca seninki de 2.5-3 turbolarla anca boy ölçüşüyor.Sana hak verdiğim nokta neden sadece 2,0 atmosferik motor koyuyorsun ürün gamında 85 milyon tane motorun var.Şöyle 5,0 saniyeleri görebilirler çok rahatlıkla.2012 de turuncu gt86 gelmişti İzmir'e onu incelediğimde hasta olmuştum modele sonra da pov mov izleye izleye hayalim oldular.Amerika ya gidince ilk kiralayacağım modeller olucak bunlardan biri

İkinci ele bakarsanız alınacak arabalar belli. Başka arabalara bakmaya gerek yok.

B sınıfı hb polo, clio.
B sınıfı sedan sembol, linea, egea.
C sınıfı hb golf.
C sınıfı sedan megane, corolla.
C+ sınıfı hb bmw 1.
D sınıfı sedan passat.
D+ sınıfı sedan bmw 3, c serisi.
E sınıfı bmw 5.

Doğru tespit üstat.Gözümün önünden beyaz arabalardan oluşan bir konvoy geçirdin

O değilde hem kaptana hem yeni otomobil seçimi başlığına avensis önerdim.Yakında herkese avensis öneriyorum diye @berkertekin abiden paragraflı bir nota alırsam AEO yolunuz açık olsun
Avensis'i ben de öneriyorum yahu o sıkıntı değil :) Sonuçta sen de Polo mu Fiesta mı diye soran adama üstüne bir araba daha koyup Avensis al demezsin doktorum. Ben seni böyle tanımadım :)

Atmosferik motorla olacağı o abi.5 litre motorla bakılınca seninki de 2.5-3 turbolarla anca boy ölçüşüyor.Sana hak verdiğim nokta neden sadece 2,0 atmosferik motor koyuyorsun ürün gamında 85 milyon tane motorun var.Şöyle 5,0 saniyeleri görebilirler çok rahatlıkla.2012 de turuncu gt86 gelmişti İzmir'e onu incelediğimde hasta olmuştum modele sonra da pov mov izleye izleye hayalim oldular.Amerika ya gidince ilk kiralayacağım modeller olucak bunlardan biri
Ama simdi Mustang sadece motordan ibaret bir otomobil degil, haksizlik etmeyelim o_Oo_Oo_O.
Park halindeyken bile insanlarin kafasini cevirip baktigi bir araba:eek::eek::eek:, ukalalik falan gibi algilanmasin ama herkeste gorulen bir arabaya sahip olmayi istemiyorum:cool::cool::cool:. Mesela F10 kasa 5 serisini cok seviyorum ama istanbulda en ****************** gordugun arabalardan birisi, resmen ayaga dustu araba :confused::confused::confused:
Bu arada sesi yeter kocumun :p:p:p

Ama simdi Mustang sadece motordan ibaret bir otomobil degil, haksizlik etmeyelim o_Oo_Oo_O.
Park halindeyken bile insanlarin kafasini cevirip baktigi bir araba:eek::eek::eek:, ukalalik falan gibi algilanmasin ama herkeste gorulen bir arabaya sahip olmayi istemiyorum:cool::cool::cool:. Mesela F10 kasa 5 serisini cok seviyorum ama istanbulda en ****************** gordugun arabalardan birisi, resmen ayaga dustu araba :confused::confused::confused:
Bu arada sesi yeter kocumun :p:p:p
İşte aynı durum gt86 brz için de geçerli 2.0 atmosferiğin 8,6 değeriyle yerildiğinde haksızlık ediliyor.%50 %50 ağırlık dağılımı 2,0 atmosferik sesi tipi şekli şemali direksiyon hassasiyeti derken bayağı bir araba oluyor.Baktırıyor da.Haksızlık etmedim mustange ya :D senin baktığın çerçeveden bakınca senin arabanın da durum bu dedim:D Katılıyorum ben de arabamın bana özel olmasını isterim.Elimden geldiğince de öyle bir tercih yaptım zaten.
Not:Gt86-brz de baktırıyor park halinde:)

İşte aynı durum gt86 brz için de geçerli 2.0 atmosferiğin 8,6 değeriyle yerildiğinde haksızlık ediliyor.%50 %50 ağırlık dağılımı 2,0 atmosferik sesi tipi şekli şemali direksiyon hassasiyeti derken bayağı bir araba oluyor.Baktırıyor da.Haksızlık etmedim mustange ya :D senin baktığın çerçeveden bakınca senin arabanın da durum bu dedim:D Katılıyorum ben de arabamın bana özel olmasını isterim.Elimden geldiğince de öyle bir tercih yaptım zaten.
Eywallah baktirir tabiki :D, haklisin anladim ne demek istedigini...

Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Ben Subaru'lara kalitesiz demedim aksine altyapısı anlamda gerçekten muazzam derecede iyiler fakat ben 200.000TL gibi bir para veriyorsam sadece altyapıya bakmam iç mekânda da başarı isterim. Levorg'uj hakkı 125.000TL ama ben 160.000TL vermem onun yerine param varsa üzerine ekler Outback alırım zira onunda altyapısı çok güzel ama içi bence biraz daha "Premium" bir atmosfere hakim. Umarım beni anlayabilmişsinizdir.
Meşazını aldım ben de VAG diyorum
618px-Donald_Duck.svg.png

Bu dediğimiz araba spor araba belki az daha performansı iyi olabilir di ama Toyota/Subaru hiç bir zaman bu araçları performans canavarı diye satmadı. Uzun ömürlülük ve dengeli şasisi var diye tanıtıldı. bizim ülkemizde 120bg lik arabadan sportif tatlar alıyorum diyenler var o yüzden 2.0 hayli hayline yeter.

Günaydınlar
Sabah sabah güne sayko birşeyle başladım hahhajshdj ulan ampul reklamı yapcaz diye ETS'den foto koymak ne ya milleti iyice mal bellediler hahahhsd çıldırıyorum
IMG-20170805-WA0004.jpg

İnanamadım internet sitesinden de baktım harbiden doğru ya ulan Bauhaus jajsjs Scania'cı çıktılar
IMG-20170805-WA0005.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...