Valla bu konular biraz nasip kısmet, biraz şans, biraz da zamanında atılan tohumların sonuç verme işi. Her şeyin bir zamanı var.Özgüvenim biraz olsaydı elbet biri olurdu reis
Valla bu konular biraz nasip kısmet, biraz şans, biraz da zamanında atılan tohumların sonuç verme işi. Her şeyin bir zamanı var.Özgüvenim biraz olsaydı elbet biri olurdu reis
1 btc 12200 tlBundan 15 sene once bitcoin makalaleri okuyup has... Felan diyordum. Ozaman bilgisayarimda vardi. 2 program acip akşama kadar bitcoin kasa bilirdik.
Şimdi bakiyorumda 1 bitcoin 2200 tl..
Aklima geldikce uzuluyorum.
Çokta münasip bir tarafımdaydı naparlarsa yapsınlar ben artık yıldım.Abi kız yok ya boşuz hala ne olacak bu durum bizim @gtepro yla
Müdürüm valla kadının da en iyisini paranın da en çoğunu derdin tasanın da en hafifini hak eden insanlar olarak bu forumda toplanmışız fakat hiçbir şey olması gerektiği gibi olmuyor. Olsun içimiz temiz be koyam gerisine. Şükür etmeye devam
8 den beri ayaktayim sayin egemen panpa abicim .Günaydın dostlar kimsecikler uyanmadı mı daha![]()
ben de kaset adaptörü aldım cayır cayır kullanıyoz ama ses sistemi kötü8 den beri ayaktayim sayin egemen panpa abicim .
Bu arada sizi bayadir geyikte goremiyordum , haber vereyim bizim arabaya aux kablosu takarak muzik problemini halletmiş bulunuyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HaydaaaProblem çıkmazsa yarın gidiyor E90
Uzun süre ardından bir arabanın arkasından üzüldüm![]()
82'ye el sıkıştık, 3 gündür ilanda.Haydaaa
Kaça gidiyo la?Yeni aldınız daha
Ohh iyi paraya gitmiş ha82'ye el sıkıştık, 3 gündür ilanda.
Ne alacaz peki size şimdiProblem çıkmazsa yarın gidiyor E90
Uzun süre ardından bir arabanın arkasından üzüldüm![]()
Günaydın dostlar kimsecikler uyanmadı mı daha![]()
sende bi sıkıntı var galiba bende problem yokSorun benden kaynaklı mı yoksa forumun saati mi uçtu bilmiyorum ama bu mesajın yazım saati bugün 19:26 gözüküyor.![]()