Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ooo hayırlı olsun beyler harikasınızz :)
Eyvallah abim sağolasın :) artık istanbula gelmeni bekleyen biri daha var :D :D
@mustafa.e @bedirhan. hayırlı olsun panpalar artık güzel güzel yaz okuluna kalmadan inşallah sdasddsdasdcsdacx
Mustafa boğaziçi pdr nin sıralaması kaç la
Eyvallah panpa sağolasın :D
Geçen sene 6400 gibi bi şeyle kapatmış ama bu sene kaçla kapattı bilmiyorum ben 4600le girdim

O değil de, sıcaktan bunalıp dağa yaylaya çıktım arkadaşla. Sisin içinde üşüyerek oturduk, mu-az-zam.

Fotoğraflardan sonra daha da sis kapladı etrafı. Kalktık indik. İnerken de şu 4 mevsim lastikleri bir deneyeyim dedim. Evet, yeterli tutuyor. Bir Continental pc seviyesinde değil ama ortalama bir yaz lastiği kadar tutuyor.
Eve geldim yanık kokuyordu buram buram. Frene basmadım, debriyaj da değil. Lastikmiş. Dokunduğumda elim yapışınca anladım :D Hazzı bir başka be :)
Ekli dosyayı görüntüle 8707
Ekli dosyayı görüntüle 8706
kuzuyayla :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni civiclerdeki göçük sorununu duyduktan sonra her gördüğüm civice bakmaya başladım:Dve farkettim ki on tamponun altındaki hava girişlerinden sadece biri aktif:D
Sağdaki açık
Ekli dosyayı görüntüle 8708soldaki kapalı
Ekli dosyayı görüntüle 8709
Bende istanbula gelince tum arabalara dikkat etmeye basladim Atasehirdeki 10 arabadan 7si göçüklü , Bircogu halen stobu - cami kirik geziyor naylonla geziyorlar :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müdürüm valla kadının da en iyisini paranın da en çoğunu derdin tasanın da en hafifini hak eden insanlar olarak bu forumda toplanmışız fakat hiçbir şey olması gerektiği gibi olmuyor. Olsun içimiz temiz be koyam gerisine. Şükür etmeye devam
images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...