Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbul'da da sıkı denetim gerekiyor. Ön sisi açık geçenler yetmezmiş gibi birde son zamanlarda arka sisi açık gezen çok fazla kişi türedi. Gündüz vakti bile arka sisi açık geziyorlar.
Ön sisler diğer sürücülerin görüşüne sorun oluyormu? Bizde de genelde açık oluyorda.

Ön sisler diğer sürücülerin görüşüne sorun oluyormu? Bizde de genelde açık oluyorda. Sorun yaratıyor diye biliyorum eskiden lise 1 de filan hep açık gezerdim babamada actirirdim tabi o zaman ergen kafa nerden düşünecek öndekini rahatsız eder mi diye ama sonra anladım ki rahatsız ediyo and abi sinan abi eski videolarda zararını söylüyordu bende zaten onlardan öğrenip birakmistim hala dikkat ederim bence en doğrusu gerektiğinde sisli havalarda açmak

Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar.

Müdürüm valla kadının da en iyisini paranın da en çoğunu derdin tasanın da en hafifini hak eden insanlar olarak bu forumda toplanmışız fakat hiçbir şey olması gerektiği gibi olmuyor. Olsun içimiz temiz be koyam gerisine. Şükür etmeye devam
Sabretmeye devam beyler. Elbet yaptıklarımızın karşılığını daha doğrusu nasibimizi alacağız bir gün. Allah sabredenlerle beraberdir, içinizi ferah tutun.

Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar.

Sabretmeye devam beyler. Elbet yaptıklarımızın karşılığını daha doğrusu nasibimizi alacağız bir gün. Allah sabredenlerle beraberdir, içinizi ferah tutun.
Ve aleykümselam abi nasılsın? Uzun zamandır görüşemedik, sağlığın keyfin yerindedir İnşallah. :)

İstanbul'da da sıkı denetim gerekiyor. Ön sisi açık geçenler yetmezmiş gibi birde son zamanlarda arka sisi açık gezen çok fazla kişi türedi. Gündüz vakti bile arka sisi açık geziyorlar.
Bugün eve dönerken de gördüm uygulama vardı park+xenonlu sis olan bi getz'i çevirmiş ceza yazıyorlardı. Sadece istanbul'da yapmıyorlar demek ki

Cigara almaya geldik

Ekli dosyalar

• IMG_6890.JPG
    IMG_6890.JPG
    491.8 KB · Görüntüleme: 217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...