Cigara almaya geldik
arabada içmiyon dimi?
Cigara almaya geldik
doktor bey o kadar sigarayı bırktırıyonuz millete ama kendiniz kullanıyorsunuz. Vatandaşa örnek teşkil etmelisiniz ki vatandaş da bıraksınCigara almaya geldik
ohhhhh yarasın.msi intel b250 anakart , i5 7400 3.0 işlemci, msi gtx 1050ti ekran kartı, corsair 8gb ram, wd 240gb ssd, wento 600w kasa yabıştırdık. Bezdum da ne zamandır aklımdaydı.
hoşgeldin abi. Sabrın sonu selamettir. Sabreden derviş muradına ermiş. Gibi gibi sözler boşa değil.Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar.
Sabretmeye devam beyler. Elbet yaptıklarımızın karşılığını daha doğrusu nasibimizi alacağız bir gün. Allah sabredenlerle beraberdir, içinizi ferah tutun.
Benim kinin ssd olanını toplamışsın abi temiz olmuş hayırlı olsun.msi intel b250 anakart , i5 7400 3.0 işlemci, msi gtx 1050ti ekran kartı, corsair 8gb ram, wd 240gb ssd, wento 600w kasa yabıştırdık. Bezdum da ne zamandır aklımdaydı.
Hoşgeldin reisssss.Selamünaleyküm, cümleten hayırlı akşamlar.
Sabretmeye devam beyler. Elbet yaptıklarımızın karşılığını daha doğrusu nasibimizi alacağız bir gün. Allah sabredenlerle beraberdir, içinizi ferah tutun.
Benim kinin ssd olanını toplamışsın abi temiz olmuş hayırlı olsun.
Çiçhek gibi olmuş abi hayırlı olsun cayır cayır akar makinemsi intel b250 anakart , i5 7400 3.0 işlemci, msi gtx 1050ti ekran kartı, corsair 8gb ram, wd 240gb ssd, wento 600w kasa yabıştırdık. Bezdum da ne zamandır aklımdaydı.
Hocam doktor adamsın. İçme şu zıkkımı yahu..Cigara almaya geldik
Müdürüm aksiyon adamı ya. Alfa alıyorum dedi, 2 kişi abi şöyle iyi böyle kötü diyene kadar aldı. Bilgisayar alıyorum diyene yarım ağızla ya ben de alabilirim dedi. Adam almadan kendisi aldı.aynen aynen olumsuz etkilememek için konuya çok yazmadım bedoyla da irtibattaydık ssd yerine 1 tbt harddisk planlıyordum, adam gel ssd vereyim 240lık boşver uğraşma dedi, dedim yabıştır
arabada içmiyon dimi?
Hocam doktor adamsın. İçme şu zıkkımı yahu..
Beyler sakin bi arkadaş geldi Romanya'dan.İçki yanına aldımdoktor bey o kadar sigarayı bırktırıyonuz millete ama kendiniz kullanıyorsunuz. Vatandaşa örnek teşkil etmelisiniz ki vatandaş da bıraksın![]()
Terzi kendi söküğünü dikemez demeye geldim ama aklıma bu video gelince vaz geçtimCigara almaya geldik
AhahahhahaTerzi kendi söküğünü dikemez demeye geldim ama aklıma bu video gelince vaz geçtim
Chery yemesin?Cigara almaya geldik
3200 cnms. istanbul firmalarından daha ucuza mal edebiliyordum, ancak denizlide bildiğim tanıdığım güvendiğim yer olunca 150 200 lira zarara girmeyi göze aldım. herhangi bi sıkıntıda alofatih hattı kurabiliyorum.Çiçhek gibi olmuş abi hayırlı olsun cayır cayır akar makinesorması ayıp ne kadara mâl oldu
ikizler dengesizliği tam olarak bu işte abiMüdürüm aksiyon adamı ya. Alfa alıyorum dedi, 2 kişi abi şöyle iyi böyle kötü diyene kadar aldı. Bilgisayar alıyorum diyene yarım ağızla ya ben de alabilirim dedi. Adam almadan kendisi aldı.![]()
Beyler sakin bi arkadaş geldi Romanya'dan.İçki yanına aldımnormalde e no smoking herifim.Arabada sigara mı tövbe
Ooo ikizler abim benim dsdscdsadfsdsfd ben de dengesizim abi 200e nin bagaj kapağının üstünden uçup ayaküstü yere düşebiliyorum3200 cnms. istanbul firmalarından daha ucuza mal edebiliyordum, ancak denizlide bildiğim tanıdığım güvendiğim yer olunca 150 200 lira zarara girmeyi göze aldım. herhangi bi sıkıntıda alofatih hattı kurabiliyorum.
ikizler dengesizliği tam olarak bu işte abi
adam king
Bence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz3200 cnms. istanbul firmalarından daha ucuza mal edebiliyordum, ancak denizlide bildiğim tanıdığım güvendiğim yer olunca 150 200 lira zarara girmeyi göze aldım. herhangi bi sıkıntıda alofatih hattı kurabiliyorum.
ikizler dengesizliği tam olarak bu işte abi
adam king
Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdmOoo ikizler abim benim dsdscdsadfsdsfd ben de dengesizim abi 200e nin bagaj kapağının üstünden uçup ayaküstü yere düşebiliyorum
Ooo ikizler abim benim dsdscdsadfsdsfd ben de dengesizim abi 200e nin bagaj kapağının üstünden uçup ayaküstü yere düşebiliyorum
Bence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz
Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdm
Masaüstü vs laptop arasında 3 Caddy'i boyu atar MustoBence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz
Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdm