Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen aynen olumsuz etkilememek için konuya çok yazmadım bedoyla da irtibattaydık ssd yerine 1 tbt harddisk planlıyordum, adam gel ssd vereyim 240lık boşver uğraşma dedi, dedim yabıştır
Müdürüm aksiyon adamı ya. Alfa alıyorum dedi, 2 kişi abi şöyle iyi böyle kötü diyene kadar aldı. Bilgisayar alıyorum diyene yarım ağızla ya ben de alabilirim dedi. Adam almadan kendisi aldı. :)

arabada içmiyon dimi?
Hocam doktor adamsın. İçme şu zıkkımı yahu..
doktor bey o kadar sigarayı bırktırıyonuz millete ama kendiniz kullanıyorsunuz. Vatandaşa örnek teşkil etmelisiniz ki vatandaş da bıraksın :D:D:D
Beyler sakin bi arkadaş geldi Romanya'dan.İçki yanına aldım:D normalde e no smoking herifim.Arabada sigara mı tövbe

Son düzenleme:
Çiçhek gibi olmuş abi hayırlı olsun cayır cayır akar makine :D sorması ayıp ne kadara mâl oldu
3200 cnms. istanbul firmalarından daha ucuza mal edebiliyordum, ancak denizlide bildiğim tanıdığım güvendiğim yer olunca 150 200 lira zarara girmeyi göze aldım. herhangi bi sıkıntıda alofatih hattı kurabiliyorum.
Müdürüm aksiyon adamı ya. Alfa alıyorum dedi, 2 kişi abi şöyle iyi böyle kötü diyene kadar aldı. Bilgisayar alıyorum diyene yarım ağızla ya ben de alabilirim dedi. Adam almadan kendisi aldı. :)
ikizler dengesizliği tam olarak bu işte abi :p
Beyler sakin bi arkadaş geldi Romanya'dan.İçki yanına aldım:D normalde e no smoking herifim.Arabada sigara mı tövbe

adam king

3200 cnms. istanbul firmalarından daha ucuza mal edebiliyordum, ancak denizlide bildiğim tanıdığım güvendiğim yer olunca 150 200 lira zarara girmeyi göze aldım. herhangi bi sıkıntıda alofatih hattı kurabiliyorum.

adam king
Ooo ikizler abim benim dsdscdsadfsdsfd ben de dengesizim abi 200e nin bagaj kapağının üstünden uçup ayaküstü yere düşebiliyorum

adam king
Bence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz :D
Ooo ikizler abim benim dsdscdsadfsdsfd ben de dengesizim abi 200e nin bagaj kapağının üstünden uçup ayaküstü yere düşebiliyorum
Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdm

Bence iyi fiyat abi değer yani. Benim monsterdan bi tık daha iyi ve 100 lira daha ucuz :D

Adam matrix yauvv uçmuş. Ben kaza yaptığımda fıkara sümüğü gibi yapışmıştım jskfkdmdm

monsterin özellikleri hatırlamıyorum da benim aklımda bu fiyatlara çıkmak yoktu hiç. i3 7100 alıp çekilecektim ama dayanamadım, kan çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...