Gizleyip gizlememesi pek önemli değil benim açımdan. Çok rahat o bölümlerde başka sahneler gösterilebilir kurguya carta curta profesyonelliğe önem verem kurumsal bir şirkette böyle birşey görmek tuhafıma gitti o kdre bu ilk değil ki ? kendisi de gizlemiyor zaten kağıda not yazdığını. Daha önceleri de çok defalar testlerde görüldü. Art niyet varsa o da şu yorumun
Esas art niyet fikrini belirten bir kişiye sert bir şekilde cevap vermektedir diye düşünüyorum... Herkes farklı birşey düşünebilir.
Gizleyip gizlememesi pek önemli değil benim açımdan. Çok rahat o bölümlerde başka sahneler gösterilebilir kurguya carta curta profesyonelliğe önem verem kurumsal bir şirkette böyle birşey görmek tuhafıma gitti o kdr
Beyler 124 spider testinde müzik sistemini denedikleri şu sahnedeki şarkının adı nedir bilen var mı yahu ??? 6.13'de başlıyor.
ozan haklı gibi, kapatılabilir sahneler, ilk izleyen için değişik bi intiba bırakabilir
toplasan 2 sn duyuluyor o da bozuk halde işin zor cenkBeyler 124 spider testinde müzik sistemini denedikleri şu sahnedeki şarkının adı nedir bilen var mı yahu ??? 6.13'de başlıyor.
Daha önceden kast ettiğin ne kadar bir zaman dilimi bilemiyorum fakat son videolarda böyle bir şey görmemiştim. Eğer varsa da benim dikkatsizliğimdir.Efendim ceyhuncum benim art niyetli olduğum nokta ne ? Açıklayabilir misin? Ozan kurgucuya doğrudan bi ithamda bulunmuş ben de cevap verdim.
Olabilir, başka sahneler de gösterilebilir. Ama daha önceleri de varolan bi durum. Ve bunu komplo teorisiymiş gibi yorumlaman ilginç![]()
Vallahi zor, insan biraz daha dinlertoplasan 2 sn duyuluyor o da bozuk halde işin zor cenk![]()
Biliyorsa gayet iyi olabilir çünkü şarkı oldukça dikkatimi çekti@Yasin Aygun biliyo olabilir sanırsam
bilirim bu durumu şimdi için içini yer bulamadım diye asjkdgaasdVallahi zor, insan biraz daha dinler![]()
Daha önceden kast ettiğin ne kadar bir zaman dilimi bilemiyorum fakat son videolarda böyle bir şey görmemiştim. Eğer varsa da benim dikkatsizliğimdir.kurguya ve montaja fazlasıyla zaman harcandığını biliyoruz. Böyle bir detay keşke olmasaydı daha iyi olurdu...
bilirim bu durumu şimdi için içini yer bulamadım diye asjkdgaasd
olm gördün mü jant göbeğimi çalmışlar kim çaldı lan jant göbeğimicadillac'lılar bizi anlayamaz![]()
Sorma, ben şimdi oturur listelere falan bakarım biliyorum kendimi aklıma takılır o benimbilirim bu durumu şimdi için içini yer bulamadım diye asjkdgaasd
olm gördün mü jant göbeğimi çalmışlar kim çaldı lan jant göbeğimi