Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir yahu ben bunun seni rahatsız etmesine takılmıyorum, kurguda şu nokta olmamış bu noktayı beğenmedim diyebilirsin bunda sıkıntı yok. ama sinan abiye tuzak kurulmuş havasında yorumlaman abartı :D
Asıl konu montajcının yapılabilir bir şeyi yapmaması:D senin açından ufak bir sorun olabilir ama daimi üyesi olmayan izleyicilere amatör düşüncesi verebilir ve bunu önceden görülmesi gerekti :D otoparkın imajına zarar gelmesine gönlüm razı olmaz...

Asıl konu montajcının yapılabilir bir şeyi yapmaması:D senin açından ufak bir sorun olabilir ama daimi üyesi olmayan izleyicilere amatör düşüncesi verebilir ve bunu önceden görülmesi gerekti :D otoparkın imajına zarar gelmesine gönlüm razı olmaz...

o zaman şöyle anlaşalım, eleştiri yaparken daha açıklayıcı ol. Canımı ye :)

olm atılan fotoda jant göbeği yok ya ondan dedim
allah kimseyi yaptığı şakayı açıklama ypama durumuna düşürmesin jashjdgkjas bütün hevesim kaçtı hakan ya

hqdefault.jpg

mesai saatleri içinde çok bulunmasam da hep burdayım hacım, işler biraz fazla yoğun, yorucu. Sende durumlar nası doktur bey ? turizm geliştirme çabalarına devam mı? :D
Very be yaz-kış devam diyorsun:/ Yok bir haftadır derslerle boğuşuyorum abi ya.Bi ara @berkertekin @Koraykaya bişiler yapıcaz onun dışında asayiş berkemal

Very be yaz-kış devam diyorsun:/ Yok bir haftadır derslerle boğuşuyorum abi ya.Bi ara @berkertekin @Koraykaya bişiler yapıcaz onun dışında asayiş berkemal

Yeni binaya taşındık biz de, mevcut arttı gelen giden çoğaldı. Tecrübelilerden biri geçici göreve geçti onun görevler bana geçti komple. Acemi moddan çıktım tecrübeli gibi çalışıyorum. Öyle olunca durumlar biraz karışık. Allah'a şükür sıkıntı yaşamadım ama yoğunluk& yoruculuk epey arttı :)

Spotify kullanan baylar son güncellemeden sonra programda bi dikiş tutmazlık başladı sizde de var mı bu durum? Çok fazla donma takılma uygulama kapansa bile bi 10sn kadar çalmaya devam etmesi bi müziği listeme eklemek istediğimde cevrimici olduğum halde menüyü açmsyıp lütfen cevrimcii olun diye uyarı veriyo. Iphone tarafında sıkıntı yok ama androidde cok yapıyo bunu ne diyonuz??

Spotify kullanan baylar son güncellemeden sonra programda bi dikiş tutmazlık başladı sizde de var mı bu durum? Çok fazla donma takılma uygulama kapansa bile bi 10sn kadar çalmaya devam etmesi bi müziği listeme eklemek istediğimde cevrimici olduğum halde menüyü açmsyıp lütfen cevrimcii olun diye uyarı veriyo. Iphone tarafında sıkıntı yok ama androidde cok yapıyo bunu ne diyonuz??

benim zenfone 2'de veya pc sürümünde sıkıntı yok hacı, sil yükle tekrar istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...