Yarın öğlene doğru sürpizlerim var sana, accentin sürprizleri farklıdır birazBu da karı tribi atmasaydı iyiydi![]()

Yarın öğlene doğru sürpizlerim var sana, accentin sürprizleri farklıdır birazBu da karı tribi atmasaydı iyiydi![]()
inş cnm yhaaa .s.sYarın öğlene doğru sürpizlerim var sana, accentin sürprizleri farklıdır biraz![]()
aynen öyle. 14 tl verince insan karşılığını bekliyor ama alamıyor. Bide ben fakir olduğuma sd karta atıyom müzikleri çünkü 16 gb depolama alanım var yetmez. Sd kartı çıkartınca gidiyo bütün müzikler. Bu çok kötü.Spotify kullanan baylar son güncellemeden sonra programda bi dikiş tutmazlık başladı sizde de var mı bu durum? Çok fazla donma takılma uygulama kapansa bile bi 10sn kadar çalmaya devam etmesi bi müziği listeme eklemek istediğimde cevrimici olduğum halde menüyü açmsyıp lütfen cevrimcii olun diye uyarı veriyo. Iphone tarafında sıkıntı yok ama androidde cok yapıyo bunu ne diyonuz??
1.8 mi ben mi yanlış görüyorum.Beyler tam 33km lik ufak bir hypermiling yaptım. Beni hayatımda bu kadar çok araba geçmemişti. 2 kişi+klima bırakın bütün elektronik her şeyi kapattım kadranın ışığını bile kıstım o derece. 2000 deviri geçmedim bu da beni zaten 95km de limitledi. Ortalama hızım 61 di. Sonuç aşağıdaki gibi. araba 2009 model c4 picasso 109bg 240 tork 6 ileri tek kavrama mcp var ve boş ağırlık 1550 kilo gözüküyor. Ben 108 arkadaşım 83 kilo ıvır zıvırlarla +200 kilo denebilir. Lastik 215-55-16 conti premium contact 2. Valla geri dönüşte bu yavaşlığa dayanamadım ve normal 120 civarı ile döndüm orada bide üstüne arkadaşı evine bırakmak için merkeze girdim ve ortalama 4.7 lt çıktı
. Beyler siz siz olun hypermiling yapmayın dünyanın en sıkıcı olayı
Ekli dosyayı görüntüle 8806
Böyle şeyler görünce evdekine 1.6 dizel diyesim gelmiyorBeyler tam 33km lik ufak bir hypermiling yaptım. Beni hayatımda bu kadar çok araba geçmemişti. 2 kişi+klima bırakın bütün elektronik her şeyi kapattım kadranın ışığını bile kıstım o derece. 2000 deviri geçmedim bu da beni zaten 95km de limitledi. Ortalama hızım 61 di. Sonuç aşağıdaki gibi. araba 2009 model c4 picasso 109bg 240 tork 6 ileri tek kavrama mcp var ve boş ağırlık 1550 kilo gözüküyor. Ben 108 arkadaşım 83 kilo ıvır zıvırlarla +200 kilo denebilir. Lastik 215-55-16 conti premium contact 2. Valla geri dönüşte bu yavaşlığa dayanamadım ve normal 120 civarı ile döndüm orada bide üstüne arkadaşı evine bırakmak için merkeze girdim ve ortalama 4.7 lt çıktı
. Beyler siz siz olun hypermiling yapmayın dünyanın en sıkıcı olayı
Ekli dosyayı görüntüle 8806
Sen de xxx sitelerine girme sonra spotify kasıyo diyosun bende hiç kasmıyoSana gerek kalmadı Göktuğ reis aranan kan misalı çıkarıp vurdu şarkıyı utan
Şimdi 2009 model 8 yıllık dizel araba sonuçta şamandıra oksitlenmesi oluyor bu da sensörü bozuyor olabilir ama sonuç böyle ben göstergenin yalancısıyım.Yolculuğun ortalarına doğru 0.9 bile düştüBöyle şeyler görünce evdekine 1.6 dizel diyesim gelmiyor![]()
![]()
Konuyu hortlatıyor gibi oldum aslında çözülmüş ama bence art niyetsiz ve bilerek yapılmış bi şey çünkü murat koç o sırada sözünü tamamlamamış. Lafı bitince kesiyorlar direk zatenmontaj esnasında bilerek @sinan ın kağıda yazdığı notları okuma sahneleri gösterilmiş. Art niyet arıyorum bu videoda.
Valla sığdık ama sor bi nasıNEREYE Sığacaklar ?!
Kazasız belasız yolculuklar hocam..
1.6-1.5 tdci ? Titanium, trendx, style ? Opsiyon var mı ? Üzerindeki lastikler ne marka ?
gereksiz yerlerde arabanın dış çekimini koymuşlar o bölgeye koyamamışlar <3Konuyu hortlatıyor gibi oldum aslında çözülmüş ama bence art niyetsiz ve bilerek yapılmış bi şey çünkü murat koç o sırada sözünü tamamlamamış. Lafı bitince kesiyorlar direk zaten![]()
Trendx paket bomboş harbiden, param olsaydı almazdım öyle diyeyim. Çünkü görseli de kötü iç mekanda. İçi ise dar, arka ve ön yolcu için limit 1.75-76 falan yani. Onun üzerindeki adam rahat edemez.Sağolasın abi 1.6 fakat 6 ileri olanaşrdan birde trendx sıfır opsiyon şuan afyondayım valla tertemiz geldim buraya kadar hiç yormadı gakat içi leşşş gibi dar
bu trendx emin değilim gayet makul dolululta geldi bana, şuanlık ben 1.93 160 kg babam 1.85 130 kg annem kardeşimde 1.65 ler biz önde eahatız fakat arka dar yol tutuş felan güzel birtek direksiyon yüksek hızda çok yumuşak geldi bana, yakıtta şuan 4.7 istanbul-afyon yarım deponun bir tık üstünde şuan yakıt durumu, bizde trend jetta vardı hacım hariç ondan bir gömlek üst kesin olarak. Şuan burdura doğru devam ediyorum rotam salda gölü sabah tekrar görüşürüzTrendx paket bomboş harbiden, param olsaydı almazdım öyle diyeyim. Çünkü görseli de kötü iç mekanda. İçi ise dar, arka ve ön yolcu için limit 1.75-76 falan yani. Onun üzerindeki adam rahat edemez.
Forumdaki gözlemlerime göre arkası dar olunca sınıf düşüyor. Bu yüzden focus-jetta ile kıyaslanamaz biri b diğeri c sonuçta saygılarYa
bu trendx emin değilim gayet makul dolululta geldi bana, şuanlık ben 1.93 160 kg babam 1.85 130 kg annem kardeşimde 1.65 ler biz önde eahatız fakat arka dar yol tutuş felan güzel birtek direksiyon yüksek hızda çok yumuşak geldi bana, yakıtta şuan 4.7 istanbul-afyon yarım deponun bir tık üstünde şuan yakıt durumu, bizde trend jetta vardı hacım hariç ondan bir gömlek üst kesin olarak. Şuan burdura doğru devam ediyorum rotam salda gölü sabah tekrar görüşürüz![]()
Önde 1.90 ve 1.85'lik birileri oturunca arkaya maalesef yer kalmıyor. Öne kısa boylu biri oturacak koltuğu ileri çekecek iyice ki arkaya ancak 1.90-85'lik birisi sığsınYa
bu trendx emin değilim gayet makul dolululta geldi bana, şuanlık ben 1.93 160 kg babam 1.85 130 kg annem kardeşimde 1.65 ler biz önde eahatız fakat arka dar yol tutuş felan güzel birtek direksiyon yüksek hızda çok yumuşak geldi bana, yakıtta şuan 4.7 istanbul-afyon yarım deponun bir tık üstünde şuan yakıt durumu, bizde trend jetta vardı hacım hariç ondan bir gömlek üst kesin olarak. Şuan burdura doğru devam ediyorum rotam salda gölü sabah tekrar görüşürüz![]()
Ya ben pek sınıf mevzusundan anlamam ama bariz iy jettadanForumdaki gözlemlerime göre arkası dar olunca sınıf düşüyor. Bu yüzden focus-jetta ile kıyaslanamaz biri b diğeri c sonuçta saygılar![]()
Forumdaki gözlemlerime göre arkası dar olunca sınıf düşüyor. Bu yüzden focus-jetta ile kıyaslanamaz biri b diğeri c sonuçta saygılar![]()
Abimde jetta var comfortline 1.2 tsi dsg şanzımanlı. O da araç alırken focus istemişti ama çocuk olduğu için hacimden kaybetti. Şimdi arada bizim arabaya biniyor hala ve keşke focus alsaydım diyor. Ama ben de jetta'ya bindiğim zaman malzeme kalitesi ve özellikle işçiliği jetta'da daha iyi buluyorum.Ya ben pek sınıf mevzusundan anlamam ama bariz iy jettadan![]()
Malesef arkadakiler de ehliyet yok ondan öecbur biz öndeyizÖnde 1.90 ve 1.85'lik birileri oturunca arkaya maalesef yer kalmıyor. Öne kısa boylu biri oturacak koltuğu ileri çekecek iyice ki arkaya ancak 1.90-85'lik birisi sığsınDireksiyon için de lastiklerin havasına bir bak hocam, ayrıca markası ve hamuru da önemli tabii. Primacy 3 kullanırken yüksek hızda direksiyonun tepkilerini ben de sevmezdim. Pc5'e geçince hazır lastik tazeyken de iyi seviyeye gelmişti. Hayırlı, kazasız yolculuklar hocam
![]()