Sağolasin hocam çok makbule geçti.

Sağolasin hocam çok makbule geçti.
Bu saatte hala mesaideysem o Mx-5 buraya gelecek.![]()
Mimar olduğu için bu saatte bile tasarım yapıp para kazanmaya çalışıyor o şekilde yaniMx-5 ile mutfak tezgahının ne gibi bir bağlantısı var çıkaramadım![]()
Bu kadar iyi anlatılırdı.Mimar olduğu için bu saatte bile tasarım yapıp para kazanmaya çalışıyor o şekilde yani.
Bu kadar iyi anlatılırdı.![]()
Kurşun kaplı odada tecritteyim, mobilden digiturkplay'e bile zor eriştim.
Ef-sa-ne.. Keşke devam etseydi ama hakettiği değeri bulamadı ne yazık ki. Şu an tekrar üzüldüm bak@Yasin Aygun bugün bitirdim person of interestibende ağladım
asdkijalşgkjs İlişmeyin
Valla ben de değer verirdim kendisine. Gidişi bitişi hepimizi derinden sarstı.Ef-sa-ne.. Keşke devam etseydi ama hakettiği değeri bulamadı ne yazık ki. Şu an tekrar üzüldüm bak![]()
Adam asil arıyor sen Suriyeli diyosun.. 100 k bütçesi olan adama baz ibiza öneriyorsun olmadı:/@gtepro knk sana suriyeli kız bulalım 3-6bin arası değişiyor fiyatlarister 1 ay kullan ister ömür boyu alşsdajsdad satışlar açık
özellikle istanbul mersin adana antep gibi yerlerde satılıyor. Suriyelilerin çok olduğu yerde yaygın
![]()
100k'ya elit kalmadı piyasada ama ikinci elde temizleri varAdam asil arıyor sen Suriyeli diyosun.. 100 k bütçesi olan adama baz ibiza öneriyorsun olmadı:/
Elitten kastın ne?100k'ya elit kalmadı piyasada ama ikinci elde temizleri var
Ölüm başımıza iş acar onlar şimdi boşver@gtepro knk sana suriyeli kız bulalım 3-6bin arası değişiyor fiyatlarister 1 ay kullan ister ömür boyu alşsdajsdad satışlar açık
özellikle istanbul mersin adana antep gibi yerlerde satılıyor. Suriyelilerin çok olduğu yerde yaygın
![]()
Gtep daha A,B ye binmeden cip diyosun.Slow down be koçumÖlüm başımıza iş acar onlar şimdi boşverbu bildiğin Kodiaq yerine her yeri yıkık dökük sanayiden çıkarmayacak Jeep almaya benziyor yahu hatta Jeep bilem fazla kaçabilir
.
Bizde böyle valla A ile B ile napcam ya haa ama dersin 208 GTi by PS yada Clio V6 orda bi destur çekeriz işteGtep daha A,B ye binmeden cip diyosun.Slow down be koçum![]()