Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün @berkertekin abi ile buluşmadan önce @DouglasAdams ile ufak bir galeri turu yaptık ve ssyang test ettik ufak tefek yaramazlıklar yaptık ama esp devreye girdi doktor bizi krallar gibi karşıladı kendisinede burdan teşekkürlerimizi sunuyorum ve bizi teste çıkarmayan peugot bayisine sevgilerimi iletiyorum :D
Ekli dosyayı görüntüle 8855
SsangYong medeniyet seviyesi bakımından dediğim kadar iyiymiş :) Mesela @Koraykaya o kadar uzun değil, benim burama geliyor. İzmir'de gördüm.
https://www.izlesene.com/video/hamam-sahnesi-vizontele/7790677

İlk defa bp yakıt aldım. 342 km yol için 25,5 litre autogas yakmışım. Buna aşırı sıcakların sebeb olduğunu düşünüyorum. 7,45 litre LPG yakmışım . 2,69 liradan hesaplayınca ilk defa kmde 20 kuruş barajını aşmış oldum... :)
Abi hazır kredileri ödemişken debriyajı değiş de yakıtın düşsün

Harbiden öyle durumlar oluyor özellikle iş çıkışı ve işe gidiş saatlerinde sıkıntılı durumlar olabiliyor.Ama anladın sen benim ne demek istediğimi

Tabii anladım da cidden kullanıcıya aşırı bağlı ve ucu açık bir konu mesela benim her zamanki sürüşüm bir çok kişiye agresif gelebilir. Koşulları yaşamadan anlamak da zor. :)

İşte ondan bahsediyorum yakıt tasarufu yapacam diye 40 derece araba da klimasız kullanırsan hayatta başarılar dilerim :)

Son düzenleme:
Malzeme kalitesi falan leş ama bu devirde idare etmeye çalışıyoruz. Sürüş limitleri bana iyi geldi aracın sizin corolla nasıl ?
Vasat yumuşak arka torsiyonla kıç atmaya müsait.Dinamik değil ağırbaşlı bir yapısı var virajlarda,kasislerde vs.Malzeme kalitesi gerçekten kötüydü senin kasa auriste.Özellikle el freninin orası fecaat.Corolla'da iç mekan genel olarak sert plastik dashboard dışında ama 10 yıldır çizilen bir parça yok üstüne trim seside yok.Eh alla bereket versin

Son düzenleme:
Passarati bu hafta 35.000 bakımı yolcusu :). Pazar günü ortalama 2500km lik yola çıkacaz hazırlansın bakalım kerata :) zaten tahminimce bu Passat ile son uzun yola çıkışımız yenisi 2 ay civarına gelecek inşallah bu hafta yada haftaya üretime girecekti. R line dış paket ve gümüş renk seçtik. Ayrica entegre çocuk koltuklarınıda eklettik malum 6 yaşında kardeşim var :D. 19 jant ve Spor şasi bakalım ne kadar sert olacak merakla bekliyorum :rolleyes:.

Son düzenleme:
Vasat yumuşak arka torsiyonla kıç atmaya müsait.Dinamik değil ağırbaşlı bir yapısı var virajlarda,kasislerde vs.Malzeme kalitesi gerçekten kötüydü senin kasada.Özellikle el freninin orası fecaat.Corolla'da iç mekan genel olarak sert plastik dashboard dışında ama 10 yıldır çizilen bir parça yok üstüne trim seside yok.Eh alla bereket versin
Aynen bazen oraları karbon folyo kaplayasim geliyor trim sesi pek yok cizilmiyorda direksiyonda küçük sarı leke var onun dışında sıfır gibi hiç deformasyon yok derisinde. Bizim evdeki diğer araçlara göre sürüşü dinamik geliyor süspansiyonu tatlı sert ayarlanmış üzerinde bridgestone turanzalar var eski lastikler ona rağmen araç tutuyor belkide ben aşırı zorlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...