Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin içinde arabanın bakım durumu filanda var en iyi sen bilirsin tabii bunu. 6.9 psikolojik sınır değil 1.5 dizel manuel focus için zaten fazla
Bakımlıdır hocam, hatta ben 2-3 bin km erken yaptırırım. 20 yıldır aynı yerden yakıt alırım. Motor konusunda en ufak şüphem yok yani. Bu lastiği taktığım günden beri 5,3 litreden düzenli olarak 6.9 litreye kadar çıktı tüketim. Kontrol edemedim, ne yapsam indiremedim, öyle izledim sadece :D

Bak ona hiç bakmadım inanır mısın.. Zonguldak'ta kullandığım için küçük ve yokuşlu bir yer o yüzden düşük çıkacaktır ortalama hız. Yarın bakar söylerim ama düşük olduğunu tahmin ediyorum büyük ihtimalle.
28 falandır heralde bu tüketimle turbo benzine gecsen cok koymaz sana hocam

Bakımlıdır hocam, hatta ben 2-3 bin km erken yaptırırım. 20 yıldır aynı yerden yakıt alırım. Motor konusunda en ufak şüphem yok yani. Bu lastiği taktığım günden beri 5,3 litreden düzenli olarak 6.9 litreye kadar çıktı tüketim. Kontrol edemedim, ne yapsam indiremedim, öyle izledim sadece :D
Bence servise uğra bu araba da bir sıkıntı var de belki sensör bozulmuştur. Umarım öyle olsun :)

Son sayfalarda iki yarama tuz basılmış
1-turanza
2-dsg
Ya 4 sene dolsun da eli yüzü düzgün bir lastiğe geçelim diye bekliyorum. Bizdeki turanzalar 2buçuk yıllık ve ekstra yük için olan modeli, bozuk yerlerde neler çektiğimi siz düşünün :D
Dsg de çok güzel ama hoppa bi sevgili gibi. Çok güzel anlar yaşıyorsun ama her an arkandan iş çevirip kazık atabilir gibi geliyor :D hep karışacaksın, yarı kavramasın diye frene tam basacaksın ya da N'ye alacaksın. Rampa yukarı 5km hızla 2.viteste yarı kavrayarak ilerlemeye çalışmasın diye manuele alacaksın falan filan :D

Ya bi de bu konudan farklı olarak uber hakkında ne düşünüyorsunuz beyler?

Lastik değişirsem sorun kalmayacak.. Çünkü daha önce kullandığım diğer lastiklerde aynı koşullarda tüketimim 5-5,8 arasında seyrediyor ki bunun için ara ara gazlamalar da var. Benzinli de ben böyle bir kullanımla 8'in altına inemem Zonguldak gibi bir yerde :)

Ahshasd sanırım forumda son geçiceklerde birinci sıraya @CenkGs abiyi koyarım ya:D Bıraksak şimendifer motoru kullanıcak..
i-need-more-torque-more-i-need-more-horsepower-uhh-11162717.png

Bence servise uğra bu araba da bir sıkıntı var de belki sensör bozulmuştur. Umarım öyle olsun :)
Bilemiyorum, uzun yola çıktığım vakit tüketim değerleri normale dönüyor. 4.8 ile 5 litre arasında geziniyorum. Ama şehir içinde tüketimi kontrol edemiyorum. Ya lastik gitmeye karşı o kadar isteksiz ki mecbur gaza daha fazla basmak zorunda kalıyorsun onu net hissediyorum. Sadece gazlarken değil, ilk kalkışlarda, 2.vitese geçerken veya 30-40 ile giderken gazı ezerek çöktüğünde falan lastikler çok isteksiz davranıyor.

1-turanza
2-dsg
Ya 4 sene dolsun da eli yüzü düzgün bir lastiğe geçelim diye bekliyorum. Bizdeki turanzalar 2buçuk yıllık ve ekstra yük için olan modeli, bozuk yerlerde neler çektiğimi siz düşünün :D
Dsg de çok güzel ama hoppa bi sevgili gibi. Çok güzel anlar yaşıyorsun ama her an arkandan iş çevirip kazık atabilir gibi geliyor :D hep karışacaksın, yarı kavramasın diye frene tam basacaksın ya da N'ye alacaksın. Rampa yukarı 5km hızla 2.viteste yarı kavrayarak ilerlemeye çalışmasın diye manuele alacaksın falan filan :D

Turanza,dsg,kamyonet caddy ... Imm mustafa seninle ilişkilerimizi tekrar gözden geçirmeliyim

1-turanza
2-dsg

Valla UBER mantıklı ve güzel bişey biz özellikle babam yurtdışında sıkça kullanıyor çok nadirde Türkiye'de kullanıyor. Belli olmaz bi bakmışsınız 2 tane Caravelle alıp bizde UBER'e girmişiz araştırmıyor değiliz yaağni :D:p.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...