Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motorlar kıtalara benzer; Dizel motor Hindistan gibidir sıccaaağk ve bereketliğğğ...Atmosferik motor Sibirya gibidir herkes bilir ama gitmek istemez... Hibrit motor Amerika gibidir teknik bakımdan mükemmeğl... Turbo benzinli motor Afrika gibidir bir çok yerleri keşfedilmemiştir...
Çok iyi ya :D:D:D:D:D.

Valla bence hakli değiller çünkü Fransada da taksiler para ile işe girebiliyorlar ve orda da isyan çıktı ama üzerimden biraz zaman geçince herkes alıştı ve UBER kullanılabilir hale geldi.
Ben haklı demedim ceyhunum sorun etmeleri normal dedim :D düşünsene sen gidip bilmem kaç milyona taksi plakası alıyorsun adam senden daha uyguna daha lüks bi hizmeti verebiliyor

Ben haklı demedim ceyhunum sorun etmeleri normal dedim :D düşünsene sen gidip bilmem kaç milyona taksi plakası alıyorsun adam senden daha uyguna daha lüks bi hizmeti verebiliyor
Abi o zaman oda ağlayacağına plakayı satıp UBER filosu kursun bunuda mi ben söyleyeyim :p:p. Şaka bir yana evet haklısın normal ama artık ufaktan alışmaları gerek.

Sen ciddi nefret etmişsin acilen kurtul şu lastikten :)
Nefret değil de hayal kırıklığı denebilir. İnsanlar koparamıyorum, şöyle tutuyor böyle yapışıyor kayma denen bişi kalmadı falan deyince ben de beklentileri yüksek tuttum sanırım. Tabii sürüş karakteriyle de alakası var bu işlerin. Lastik gayet iyi tutuyor, tutmuyor diyen çarpılır ama ben beklentileri biraz yüksek tuttum sanırsam.

Nefret değil de hayal kırıklığı denebilir. İnsanlar koparamıyorum, şöyle tutuyor böyle yapışıyor kayma denen bişi kalmadı falan deyince ben de beklentileri yüksek tuttum sanırım. Tabii sürüş karakteriyle de alakası var bu işlerin. Lastik gayet iyi tutuyor, tutmuyor diyen çarpılır ama ben beklentileri biraz yüksek tuttum sanırsam.
Abi herkesin limitleri farklı hani benim gazlama dediğim olay senin için normal birşey olabilir o yüzden deneyip görmek lazım :) limitlerde arabayı şöyle değiştirdi derse o yorum makuldür

Valla UBER mantıklı ve güzel bişey biz özellikle babam yurtdışında sıkça kullanıyor çok nadirde Türkiye'de kullanıyor. Belli olmaz bi bakmışsınız 2 tane Caravelle alıp bizde UBER'e girmişiz araştırmıyor değiliz yaağni :D:p.
Valla bana da çok güzel geldi, bi tane vito alıp okul dışında kalan saatlerde bu işi yapmak çok tatlı olurdu ama bildiğin korsan taksinin uygulamalı hali :D :D
Diğerlerini geçeyim, ben Uber hakkında iyi düşünüyorum da, emniyet pek iyi düşünmüyor :) Sanırım taksiciler polis teşkilatını veya genel olarak devleti Uber'den daha iyi besliyor ki, devlet eliyle "vergi vermiyorlar" gibi saçma sebeple yasak kondu. Adamlar kredi kartıyla ödeme bile alıyor bildiğim kadarıyla, vergiye bağlasan bağlanır, her türlü mükellef yapılır. Amaç üzüm yemek değil, bağcı dövmek. Bir ara ben bile arabamı Uber'e bağlasam mı diye araştırmadım değil. :)
Aynen öyle takside çok büyük tekel var, milyon liraya plaka alıyorlar ubercilere kaptırmak istemezler işi. Çağırıp dayak atarlar falan sıkıntısı bol :D

Maçığm var maçığm Sibirya'nın abv sana bişi olmasın abi.Atarız seninkine supercharger köpeğin olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi herkesin limitleri farklı hani benim gazlama dediğim olay senin için normal birşey olabilir o yüzden deneyip görmek lazım :) limitlerde arabayı şöyle değiştirdi derse o yorum makuldür
Tabii zaten limitlerde ve özellikle limit ötesinde arabayı daha kontrollü hale getiriyor. Ama virajın içindeyken lastikler yolu tırmalamaya başlar ya işte o biraz erken geliyor gibi hissediyorum çünkü o tırmalamanın ötesi kopma oluyor. Ama dediğim gibi gazlama herkeste bir olmadığı için, ben de fazla zorladığım için bunlar normal. Neticede 205-55-16 lastik kullanıyorum, virajda ne kadar yığıldığı da malumdur bu ebatların.

Valla bana da çok güzel geldi, bi tane vito alıp okul dışında kalan saatlerde bu işi yapmak çok tatlı olurdu ama bildiğin korsan taksinin uygulamalı hali :D :D

Aynen öyle takside çok büyük tekel var, milyon liraya plaka alıyorlar ubercilere kaptırmak istemezler işi. Çağırıp dayak atarlar falan sıkıntısı bol :D
Zaten şoförler odasının başı çekmesiyle taş koydular Uber'e. Odanın taksilerden gelirleri var ya, peheeey.... :)
Maçığm var maçığm Sibirya'nın abv sana bişi olmasın abi.Atarız seninkine supercharger köpeğin olsun
Anadolu forvet ruhuyla saldır kardeşim. Bol gollü bir maç dilerim. :)

Yooo korsan taksi ile ne alakası var kredi kartından ödeme yapmak zorunda olduğun için devlet KDV falan alıyor üstüne bunun benzini ve MTV'si falanda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...