Assetto Corsa oynayanlar

Hayırdır hocam satma nedeninizi merak ettim özel değilse :D
Benimde böyle bir set alma düşüncem var ama yurt durumlarından ötürü önümüzdeki yaz başlangıcında alacağım o zamana denk gelseydi pazarlık ederdik :D
Bende önceden G27 vardı hatta biraz kendimce modifiye etmiştim :D yazın baya bi araba kullanınca yüzüne bakmadım satıyım bari dedim sattım. 2 3 ay sonra özledim böyle 4 ten 2 ye çekmeyi falan :D Baktım G27 ilanlarında çok saçma fiyatlar var dedim 29 alayım hem az fark var hemde daha yeni ürün arıza çıkarma şansı daha azdı. Aldım kısa süre sonra anladım ki bi anlık hevesle almışım 1-2 hafta oynadım ondan sonra pek oynamadığımı gördüm şuan keyfi oynuyorum haftada 1-2. İlana koydum satılırsa satılır satılmazsada keyfi kullanırım diye.

Bende önceden G27 vardı hatta biraz kendimce modifiye etmiştim :D yazın baya bi araba kullanınca yüzüne bakmadım satıyım bari dedim sattım. 2 3 ay sonra özledim böyle 4 ten 2 ye çekmeyi falan :D Baktım G27 ilanlarında çok saçma fiyatlar var dedim 29 alayım hem az fark var hemde daha yeni ürün arıza çıkarma şansı daha azdı. Aldım kısa süre sonra anladım ki bi anlık hevesle almışım 1-2 hafta oynadım ondan sonra pek oynamadığımı gördüm şuan keyfi oynuyorum haftada 1-2. İlana koydum satılırsa satılır satılmazsada keyfi kullanırım diye.
Hayırlısı olsun o zaman :)

Epey oldu şunu görmüştüm;

Cars in the bonus pack

- Maserati Quattroporte
- Alfa Romeo Giulia QV
- Alfa Romeo Stradale 33
- Lamborghini Huracan Performante (Not 100% confirmed but guy who interviewed him in SimRacing Expo said so at least)
- 2 other cars, not yet known

All this + Laguna Seca will be for FREE for everyone which I find amazing. By the end of 2017 (on PC, a bit later on console I guess).

Also he says costs /work of producing a track, is about same as producing 20 new cars. Also kind of small hints about AC2, while he is not directly saying anything

Ücretsiz olarak 685 mblik güncelleme ile bugün itibariyle oynanabilir duruma getirildi. :cool:

We are incredibly proud to unveil Bonus Pack 3, coming as FREE content!
This new update includes seven amazing cars from Alfa Romeo, Automobili Lamborghini, Maserati and Pagani Automobili, that represent some of the excellence from the past and the present of our industry, in terms of beauty, elegance, technology, performance and heritage.

Assetto Corsa v1.16 Changelog

- New Alfa Romeo tipo 33 Stradale
- New Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
- New Lamborghini Huracán Performante
- New Lamborghini Sesto Elemento
- New Maserati Alfieri
- New Maserati Quattroporte GTS
- New Pagani Huayra BC
- New Laguna Seca Circuit
- Corrected Porsche 908LH Fuel consumption
- Corrected Pagani Huayra front splitter aero position
- Added steering wheel alert on race start.
- Potential workaround for launcher losing input focus after session ends; reported after Windows 10 Fall Creators Update.
- Templates added for Bonus Pack cars
- Various minor updates to digitial instruments in older content
- Various minor graphical fixes in older content