Shifter ile beraber olduğu için güzel fiyat, en azından Türkiye şartlarında.1.400'e G29 nasıl Shifter ile beraber sıfır. Turkcell satıyor![]()
Bu arada Discord grubumuzu da tekrar hatırlatalım: https://discord.gg/8Sq9rx3
Bekleriz

Shifter ile beraber olduğu için güzel fiyat, en azından Türkiye şartlarında.1.400'e G29 nasıl Shifter ile beraber sıfır. Turkcell satıyor![]()
Amazon fiyatından falan bakındım gene uyguna geliyor bir çılgınlık yapabilirsem İnşallah kavuşuruz.Shifter ile beraber olduğu için güzel fiyat, en azından Türkiye şartlarında.
Bu arada Discord grubumuzu da tekrar hatırlatalım: https://discord.gg/8Sq9rx3
Bekleriz![]()
1.400'e G29 nasıl Shifter ile beraber sıfır. Turkcell satıyor![]()
Bende bakınıyorum ikinciel de işte 1200-1300 TL ye kutusuz falan satılıyor genelde 1400e sıfır ürün baya iyi. İşte bu ara tamda şansıma pc arızalı ne kadar masraf çıkaracağını kestiremediğim için çok muallaktayım.Fiyat çok güzel bence. Ben tanıdığımdan 1200e aldım o da karşı komşum yani. Para varsa eğer hiç düşünme derim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fiyat gayet iyi, ben ikinci el G29+Shifter’i 1300’e koyup satsam diye dusunuyordum demek ki Turkcell’de stok bitene kadar beklemek lazim1.400'e G29 nasıl Shifter ile beraber sıfır. Turkcell satıyor![]()
Dün gözüme çarptı bayağı iyi bence. Bakınıyordum tarifeye ek almaya çalışayım ben de1.400'e G29 nasıl Shifter ile beraber sıfır. Turkcell satıyor![]()
Dün gözüme çarptı bayağı iyi bence. Bakınıyordum tarifeye ek almaya çalışayım ben de![]()
Hayırlı olsun, en kısa zamanda pistlerde görürüz seni inşallahYaptık bir delilik, dayanamadım bilgisayar tamir olmadan aldım bakalım Allah sonumuzu hayretsin
Ekli dosyayı görüntüle 10983
Çok teşekkür ederim, İnşallah inşallahHayırlı olsun, en kısa zamanda pistlerde görürüz seni inşallah![]()
Hayırlı olsunYaptık bir delilik, dayanamadım bilgisayar tamir olmadan aldım bakalım Allah sonumuzu hayretsin
Ekli dosyayı görüntüle 10983
Esitle değil de dogrula olması lazım. İngilizce ise verifySteam kütüphanede oyuna sağ tıklatıp özelliklere tıkla. Ordan güncellemeler sekmesinde oyun dosyalarını eşitle tarzı bir seçenek olacak. Ona tıkladığında sorunun çözülmesi gerekiyor
Esitle değil de dogrula olması lazım. İngilizce ise verify
Esitle değil de dogrula olması lazım. İngilizce ise verify
Dediğinizi yapmaya çalıştım ancak bu seferde böyle kalıyorSteam kütüphanede oyuna sağ tıklatıp özelliklere tıkla. Ordan güncellemeler sekmesinde oyun dosyalarını eşitle tarzı bir seçenek olacak. Ona tıkladığında sorunun çözülmesi gerekiyor
Bunu bekle. Bazen ciddi derecede uzun sürebiliyorDediğinizi yapmaya çalıştım ancak bu seferde böyle kalıyorSil tekrar yükle derseniz hayatım kayar evde internet 2mbs civarı
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 11094
Demin 1 saat kadar açık bıraktım hiç ilerleme ibaresi olmayınca kapattım malesefBunu bekle. Bazen ciddi derecede uzun sürebiliyor
Oo 1 saatte ilerlemediyse sıkıntı olabilirDemin 1 saat kadar açık bıraktım hiç ilerleme ibaresi olmayınca kapattım malesef
O zaman tekrar başlatayım bir kaç saat dursun altta hocam.