Passat Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak o sebepten bu başlıktaki Passat ve Golf'lerin akıbetini öğrenmek lazım. Bu kullancılar mağdur olduysa, Vag'dan ziyade Volkswagen Türkiye'ye laf etmek için haklı bir sebep olur.
Tahminim araci alip arizayi tespit edip yaptirmislardir. Degisim istegini kabul etmemislerdir diye dusunuyorum. Tabii bu tahmin sadece. Insaallah magdur olmamistir diyelim.

Tahminim araci alip arizayi tespit edip yaptirmislardir. Degisim istegini kabul etmemislerdir diye dusunuyorum. Tabii bu tahmin sadece. Insaallah magdur olmamistir diyelim.
Basit bir parça değişimiyse olur da, ağır beyin değişimi, onun yurtdışından teminini beklemek filan gibi senaryolar olursa en azından Jetta gibi bir ikame araç vermeleri gerekir.

Sonuçta kul yapısı bozulabilir ve ya hatalı üretim olabilir, aldığımız teknolojik cihazlardada görebiliyoruz. Aldığım telefon yazılım hatalı çıktı şimdi apple pişmanlıktır mı demek lazım, önemli olan markanın müşterisini mağdur etmeden sorunu çözmesi ama gel gelelim otomotiv sektöründe distribütörlerden ötürü işler böyle yürümüyor.

Araba aslında 160000lık değil ondandır :). Şaka bir yana yazılımsal olduğu belli servise girip çıkar halledirlir bence.

Basit bir parça değişimiyse olur da, ağır beyin değişimi, onun yurtdışından teminini beklemek filan gibi senaryolar olursa en azından Jetta gibi bir ikame araç vermeleri gerekir.
Aynen arızanın büyüklüğüne göre ben de talepte bulunurdum sanırım. 160 bin liralık sıfır bir aracın orasını burasını iyice açıp, kurcalayıp indireceklerse değişim talebinde bulunurum açıkçası. Ama zahmetsiz bir parça değişimi yahut yazılımsal bir sorun varsa onun için değişim talep etmezdim.

Videodaki durumu daha önce yaşayan oldu mu?
Sadece hayalet gösterge ile ilgili bir durum mu acaba

Yani şu youtube'da olan yorumlara baktım,ne kadar cahilce yorumlar var,vw ile kötü bişey olduğunda orda bitiyorlar,dertleri ne anlamıyorum işte kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş derler 160bin lirayı geç 60bin'e polo alsa yere göğe sığdıramaz.Her zaman hata olabilir bunlar olabilecek şeyler asıl önemli olan doğuşun ne yapacağı,aracın sahibide fazla yaygara yapmış.(yorumlardan)

İnsanın ve seri üretimin olduğu yerde hatayı sıfırlamak mümkün değil. Bugün dünyanın en iyi şirketleri bile %97 sorunsuz üretimi çok iyi kabul ediyorlar.

Arkadaşa hatalı bir üretim denk gelmiş olabilir. Hiç servise gitmeden böyle demesi yanlış. Servis sorununu çözmemiş olsa gerçekten rezaletti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...