4x4 dizel otomatik ve 115bin TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carsever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla helal olsun ne diyim

Sen birde benim kombinasyonlari gorsen. S class modum var. Arkada anne icin yayla gibi alan oluyor. Yatak modum var ön koltugu sona kadar cekiyon anne yatip uyuyor. Uzun yol modum ise cocuk arkada tek anne on koltukta . Yolcu koltugu sona kadar kaydirip baba ile arkasinda cocuk koltugu arasina geliyor. Hem cocuga hizmet hem babaya hizmet. Ekstra bagajda cabasi..

Bu fiyat listesini nereden buldunuz? Bildiğim kadarıyla mazda 2018 model arabaların fiyatlarını yayınlamadı. Hala aralık 2017 fiyat listesi yayında. Ayrıca o listede de 1.5 dizel otomatik 4x4 reflex 122000 tl https://www.mazda.com.tr/assets/turkey/homepage/mazda_fiyat_listesi_aralık_2017.pdf

İnallar mazda fiyat listesine baktığım zaman da aynı arabanın fiyatı 128000 tl
http://mazda.inallar.com.tr/fiyat-listesi/15/1

Edit: Yapılandırıcıya da baktım aynı araba 137000 tl çıktı nasıl bir sistem var bu mazda da :D

Son düzenleme:
Mazda bayiide iyi indirim yapıyor.
Bu araç için söyleyeceklerim bence parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Şuan dizel otomatik donanımlı bir clio bile 100 binlere gelirken çok çok mantıklı bir araç. İç kalitesi çok başarılı, 4 çeker sistemi zor arazide iş yapmasa da sonuçta 4 çeker. haftasonu kartepe,uludağ keyif verir. otomatiği sağlam motor hacmi güzel. Bu arabanın satamamasına cidden şaşırıyorum. Bu araba dururken Juke almak ne bileyim...

Mazda bayiide iyi indirim yapıyor.
Bu araç için söyleyeceklerim bence parasını sonuna kadar hakeden bir araç. Şuan dizel otomatik donanımlı bir clio bile 100 binlere gelirken çok çok mantıklı bir araç. İç kalitesi çok başarılı, 4 çeker sistemi zor arazide iş yapmasa da sonuçta 4 çeker. haftasonu kartepe,uludağ keyif verir. otomatiği sağlam motor hacmi güzel. Bu arabanın satamamasına cidden şaşırıyorum. Bu araba dururken Juke almak ne bileyim...
Full paketleri oldukça dolu ama oldukça da pahalı. Bayii indirimleriyle belirtilen fiyatlara iniyorsa bence gayet iyi. En boş donanım olan motion'a baktım da gayet yeterli düzeyde donanım sunuyor. Yerden yüksek bir crossover isteyenler için bence de ideal. Kesinlikle juke yerine bu aracı alırdım.

Full paketleri oldukça dolu ama oldukça da pahalı. Bayii indirimleriyle belirtilen fiyatlara iniyorsa bence gayet iyi. En boş donanım olan motion'a baktım da gayet yeterli düzeyde donanım sunuyor. Yerden yüksek bir crossover isteyenler için bence de ideal. Kesinlikle juke yerine bu aracı alırdım.
Juke yerine bence zaten her araba alınır da :P şaka bi yana gerçekten mantıklı araç. Ford forumundan bi abimiz eşine en dolusunu zamanında 105 bin tl ye almıştı. Kendi arabasını bırakıp hanımından aracı kaçırıyordu :) piste de çıktı, pistte çok doğru çizgi izlememesine rağmen 4x4 ve yüksek bir araçla 3.05 döndü. Bu süreyi dönemeyen sciroccolar var :) Aracın sürüş dinamikleri de güzel. Hatta en son arabaya chip de yaptı şuan daha da keyifli oldu diyordu :)

Juke yerine bence zaten her araba alınır da :p şaka bi yana gerçekten mantıklı araç. Ford forumundan bi abimiz eşine en dolusunu zamanında 105 bin tl ye almıştı. Kendi arabasını bırakıp hanımından aracı kaçırıyordu :) piste de çıktı, pistte çok doğru çizgi izlememesine rağmen 4x4 ve yüksek bir araçla 3.05 döndü. Bu süreyi dönemeyen sciroccolar var :) Aracın sürüş dinamikleri de güzel. Hatta en son arabaya chip de yaptı şuan daha da keyifli oldu diyordu :)
Surus dinamigi kotu olan mazda yok zaten hocam bir tek benzinlilerde turbosu yok diye kaybediyor. servisi falan varsa sehirde yakinda alinir

Juke yerine bence zaten her araba alınır da :p şaka bi yana gerçekten mantıklı araç. Ford forumundan bi abimiz eşine en dolusunu zamanında 105 bin tl ye almıştı. Kendi arabasını bırakıp hanımından aracı kaçırıyordu :) piste de çıktı, pistte çok doğru çizgi izlememesine rağmen 4x4 ve yüksek bir araçla 3.05 döndü. Bu süreyi dönemeyen sciroccolar var :) Aracın sürüş dinamikleri de güzel. Hatta en son arabaya chip de yaptı şuan daha da keyifli oldu diyordu :)
Iyiymis gercekten. Yerden yuksek araclar pek bana hitap etmiyor ama edenler icin guzel secenek. Alici gozuyle bakilmasi gereken araclardan. Sahipleri zevkle kazasiz kullanir insaallah.

Arabanin manuali daha ucuzsa birde onu ogrenmek lazim. Hem daha az yakar. Hem daha az servis masrafi olur diye dusunuyorum. Cepte para yokken kapida yatan 4x4 aracin kimseye faideside olmaz. Aralarinda 12000 tl fark var gibi. Bu benim kullanimim ile 3 sene yakit, kasko, sigorta masraflarina yeter. Hele birde kredi ile alacaksan o 12000 tl ilac gibi gelir.

Yedek parçası pahalı ama. Arkadaş mx5 in kaputu ufacık tıkladı, serviste değişti. 7 bin TL üstünde kayıt çıktı
yanı eskıden vw ıle esıt ıdı. artık stoklarının azlıgından yada her ne kurdan alıyorlarsa her sene servıslere ınanılmaz zam geldı dogrudur ınanırım artık mazdamı mercedesmı kullanıyorum belırsız hale geldı.bakımlarıda cok pahalandı

Yedek parçası pahalı ama. Arkadaş mx5 in kaputu ufacık tıkladı, serviste değişti. 7 bin TL üstünde kayıt çıktı
yanı eskıden vw ıle esıt ıdı. artık stoklarının azlıgından yada her ne kurdan alıyorlarsa her sene servıslere ınanılmaz zam geldı dogrudur ınanırım artık mazdamı mercedesmı kullanıyorum belırsız hale geldı.bakımlarıda cok pahalandı
Ayda 100 tane araca yedek parça temin edip işlem yapmakla 40 tane araca bu işlemi yapmak aynı kazancı getirmiyor maalesef. İşletme maliyetlerini karşılayabilmek adına 40 tane yedek parça satan muhakkak daha yüksek fiyattan satmak zorunda kalıyor. Tabii lojistik konusu da yedek parçaların işletmeler açısından maliyetini arttıran yegane unsur. İşletme uygun fiyattan yedek parçayı alıp stok yapmıyorsa yahut az miktarda yapıyorsa el mecbur sipariş usulüne dönüyor. Haliyle sürekli güncel kur üzerinden yedek parça alımı çıkıyor. Bu ve buna benzer bir sürü maliyet parça fiyatını yükseltiyor.

Muhtemelen ben olsam XV tercih ederim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aklımda kalan araç aşırı sert kemik kıran cinsten. Türkiye yollarında ben almayı düşünmem açıkçası. Avrupa isterdim ama. Alt komşumda vardı power donanım. Sonra bomboşline q5 e geçti adam mazdada ki özellikler yok demişti. Eee tabi alaman olunca das kapıtal kalınlığında opsiyon listesi var :)

Benim aklımda kalan araç aşırı sert kemik kıran cinsten. Türkiye yollarında ben almayı düşünmem açıkçası. Avrupa isterdim ama. Alt komşumda vardı power donanım. Sonra bomboşline q5 e geçti adam mazdada ki özellikler yok demişti. Eee tabi alaman olunca das kapıtal kalınlığında opsiyon listesi var :)
dolusunda bıle mazda da olan ozellıkler olmayabılır hocam . japonlar arac satsın dıye kımsede olmayan seylerı eklıyorlar

Yedekparca fiyati rakiplerinde de cok pahali.
Ornegin Vitara far 2500 TL
Subaru XV far 3000 TL

Ama bakim fiyatlari Suzuki ayarinda, Subaru kadar yuksek degil.

CX3 1 yil/10bin km bakim fiyati 450 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...