Marjinal bir etkisi yoktur, 1-2 sn belki.bu arada stok aldığım derecede arabada egzoz var. belki bir tık etkisi olmuştur onun..
1 2 SN mi marjinal değil?Marjinal bir etkisi yoktur, 1-2 sn belki.
rollcüler 0.5 sn için birbirine giriyor deme öyle bak![]()
Bu 1 serilerine neden yağ sıcaklık okuyucu koymamışlar anlamıyorum,ama ekstradan rahat bir şekilde bağlanabiliyormu.
Evet hidden menu olayını biliyorum,benim araba 316i zaten bizim ekranda sağda varda,1 serilerine ekrana koymamışlar,onun için ayrı bir okuyucu monte ediliyormu onu diyorum.Yağ sıcaklığını hidden menüden okuyabilirsiniz, nasıl ulaşacağınıza youtubedaki videoları izleyerek öğrenebilirsiniz.
RSA yazılımından sonra bende de öyle olmuştu. RSA Kürşat şanzıman yazılımı motor gücüne falan adapte ediyor kendini, bir süre sonra düzeliyor dedi, gerçekten 1 hafta sonra mis gibi olmuştu. İlk yaptırıldığında alt devirlerde gereğinden fazla geç, üst devirlerde de gereğinden fazla erken atıyor. @RenardHemen eco proya almışsın, yakıt canını yakmaya başlamışkeşke DS de deneseydin, erken atmış araba sanki vitesleri. Bir de yolu görmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama 100-200 30 saniyeden kötüdür diye düşünüyorum bu arabanın. Hayırlı olsun.
Edit: yav şimdi çıkıp denicem, bu araba bu kadar erken mi vites atıyordu yav. 19 saniye iyi olmuş, şu an tam 200 hp sin diyebilirim. Benim 18 falandı 210 hp iken.
RSA yazılımından sonra bende de öyle olmuştu. RSA Kürşat şanzıman yazılımı motor gücüne falan adapte ediyor kendini, bir süre sonra düzeliyor dedi, gerçekten 1 hafta sonra mis gibi olmuştu. İlk yaptırıldığında alt devirlerde gereğinden fazla geç, üst devirlerde de gereğinden fazla erken atıyor. @Renard
Evet hidden menu olayını biliyorum,benim araba 316i zaten bizim ekranda sağda varda,1 serilerine ekrana koymamışlar,onun için ayrı bir okuyucu monte ediliyormu onu diyorum.
Yaz ayında sıcakta 210 üstü hızlarda,yazılımlı araçlarda sürekli takip etmek gerekli sonuçta,elm 327 plus torque ikilisi bu işi sağlıklı yapıyormu peki.
Emin ol ufacık bir fikrim yokHmmm, bende hiç olmadı öyle bir şey, neden RSA’da böyle bir şey oluyor acaba
Ben de tam tersi şehiriçinde comfort uzun yolda ecopro kullanıyorumstok olarak otomatikte denemiştim. aynı şartlarda olsun istedim. 19sn altına inilebilir. 5800de vites attı genelde. aslında 6500 çevirebiliyor. yolda eğim çok çok az. 200km'yi geçtikten sonra aşağı eğim biraz biraz başlıyor. hava şartları aynıydı. sadece 2 derece var arada. ben aynı kilodayım. depomda aynı miktarda yakıt vardı. herşeyi benzer yaptım diyebilirim. ah bir vbox olsa..
aracı %80 eco proda kullanıyorum. diğer modlarda çok fazla vites değiştirdiği için şehiriçinde beni rahatsız ediyor. otoban sürüşlerinde comfort'da kullanıyorum. gazlayacaksam sport+ en ideali.
Yüksek ihtimalle ltft değerinin oturması için o süre gerekiyordur.Emin ol ufacık bir fikrim yokAma aynı şey arkadaşın Cupra'sında da olmuştu.
Yüksek ihtimalle ltft değerinin oturması için o süre gerekiyordur.
Long term fuel trimO ne demek abi?
Mantıklı abi, sonuçta gönderilen yakıt, o devirdeki tork falan yazılımdan öncekine göre çok farklı oluyor. Ben de değişen tork eğrisi sonrası arabayı yürütmek için ihtiyaç olan devir bandı değiştiğinden şanzıman 1 hafta kafayı yiyor diye düşünmüştüm, çok da uzak atmamışımLong term fuel trim
Aracın anlık yaptığı (stft) benzin enjeksiyon zamanı düzeltmelerinin uzun vadedeki ortalaması.
Lpg ayarı işinde çok kritiktir bu ltft, oradan biliyorum. Yazılım yaparken de enjeksiyon tablosu güncellendiğinden, stft (short term fuel trim) değerleri de değişir. Güncel Stft değerlerine göre de ltft tahmini 1 haftaya falan oturmuş olur.