10 KASIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBHZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBHZ

Profesör
672
Video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.''Bazı borçlar vardır ÖDEYEMESSİN.''Ulu önderi saygı ve rahmetle anıyoruz.
Cw1_6AiW8AEZvsK.jpg:large

Başlık için eline sağlık kardeşim. Allah atamızın günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin inşaallah. Bu vatana hainlik eden, gözleri körelen, kandırılan herkese de uyanış ve hidayet nasip etsin, kurduğumuz cumhuriyeti yıktırmasın, vatanımızdan bayrağımızı indirmesin, minarelerden ezanımızı dindirmesin inşaallah.

Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden

Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden
İşte, gerçeği göz ardı edecek kadar cahil bir toplumun içindeyiz. Kim derdi bu yüce milletin beyni böylesine yıkanacak...

Uzucu bir haber gercekten. Ama kavgaya gerek yoktur. Onlarin dusunce potansiyeli yokken, sen hicbisey anlatamazsin onlara malesef. Ama sizin gibi insanlar varken, bir umudumuz var.

O sadece kendi halinde bir mal. Onun suçu yok evde ne duysa dışarıda da aynısını söylüyor. Onun anasını babasını zehirleyip bu hale getiren riyakarlara saydırmak lazım.

Atatürk'e laf edenlere bakıyorsun hiç bir sosyal, kültürel görüşü yok. Bunu sadece tek bir siyasi parti yahut tek bir şahıs üzerinden de değerlendirmeyin. Sokakta konuşandan, televizyonlara çıkıp programlarda bir şeyler anlatmaya çalışanlara kadar hepsi cahil. Yalnız bu cahilliği hiç bir şey bilmiyor ile karıştırmamak lazım. Atatürk'e laf edenlerin bir kısmı makam, mevkii, güç, para gibi şeylerle satın alınmış tipler, bir kısmı özellikle tutulmuş propaganda yapma amacında olan tipler ya da kendini dindar zannedip aslında dini hakkında bir halt bilmeyen vatandaş kesimi. Maalesef bunların büyük çoğunluğunun savunduğu yöneticiler ve parti de belli. Oysa o yöneticilere ve partiye baksan ne bir siyasi temele dayalı görüşü var, ne sosyal kültürel anlamda bir gayesi var, ne de iyi insan ve yönetici olmaya çalışma gibi bir amaçları var. Bundan 15-20 sene evvel bu düşünce topluluğunu körükleyen bir parti bile yoktu ortada. Bu tarz partilerin hepsi belli dönemler türetilir, karalama görevlerini yerine getirir ve yok olur giderler. Tarihin doğal süreci hep bu olmuştur. Kendi cebini ve makamını düşünenlerin her daim saldırdığı yegane isimdir Atatürk. Bu halk Atatürk zamanından beri cahildi. Ne dinini bildi, ne milletini, ne geçmişini, ne de tarihini.. Bu insanların hepsi ziyan olmaya mahkum. Sıkmayın canınızı. Gerçek bir temele dayanmayan, altı boş oluşumların, düşüncelerin ve insanların belli süre var olduğu ama sonunda yok olup gittiği tarihin her döneminde tekerrür eden bir gerçektir.

Son düzenleme:
Benimde sabah tören de bir kız arkadaşım duygulandı ağlar gibi oldu bazı kekolar da dalga geçti kızla neymiş efendim daha görmediği kişi için ağlıyormuş. Bir saat Atatürk e saygı duyanlar hakkında alaycı alaycı da konuştular. Yav gelde s*k** simdi bu kekoları.

Benimde sabah tören de bir kız arkadaşım duygulandı ağlar gibi oldu bazı kekolar da dalga geçti kızla neymiş efendim daha görmediği kişi için ağlıyormuş. Bir saat Atatürk e saygı duyanlar hakkında alaycı alaycı da konuştular. Yav gelde s*k** simdi bu kekoları.
Şuana kadar okulda gördüğüm en iyi 10 kasım gösterisini izledim bizim okulda. Bizim hocalar böyle şeylere önem veriyor ardından sınıflarda Atatürk ten bahsettik,tek sorun 10 kasımda ıstık öttürülmeyeceğini bilmeyen angutlar vardı kasıtlı olarak yaptıklarını düşünmüyorum ama zaten Trakya genelinin Atatürk'ü, çok iyi bilse yada bilmese de saygısı büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...