Video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.''Bazı borçlar vardır ÖDEYEMESSİN.''Ulu önderi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Bende gördüğümde çok etkilenmiştim. bu başlık çok iyi olmuş ellerinize sağlık .Video çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.''Bazı borçlar vardır ÖDEYEMESSİN.''Ulu önderi saygı ve rahmetle anıyoruz.
![]()
İşte, gerçeği göz ardı edecek kadar cahil bir toplumun içindeyiz. Kim derdi bu yüce milletin beyni böylesine yıkanacak...Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden
Uzucu bir haber gercekten. Ama kavgaya gerek yoktur. Onlarin dusunce potansiyeli yokken, sen hicbisey anlatamazsin onlara malesef. Ama sizin gibi insanlar varken, bir umudumuz var.Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden
Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden
Benimde sabah tören de bir kız arkadaşım duygulandı ağlar gibi oldu bazı kekolar da dalga geçti kızla neymiş efendim daha görmediği kişi için ağlıyormuş. Bir saat Atatürk e saygı duyanlar hakkında alaycı alaycı da konuştular. Yav gelde s*k** simdi bu kekoları.Liselerde durum cok vahim. Kavga ettim birisiyle sirf o yuzden bugun. Adam diyo saygi duymak zorunda degilim olsada olurduk olmasada olurduk diyor. Dedim olmasa adin ya maykil yada fransua olurdu dedim. Bisey diyemedi ko**ğu*un ergeni. Ve bu arkadaslar gibi bir suru var okullarda yeni nesil leş gibi bi zihniyetle geliyor. Biz izindeyiz ama bizim arkamizdakiler simdiden sapmislar o izden
Şuana kadar okulda gördüğüm en iyi 10 kasım gösterisini izledim bizim okulda. Bizim hocalar böyle şeylere önem veriyor ardından sınıflarda Atatürk ten bahsettik,tek sorun 10 kasımda ıstık öttürülmeyeceğini bilmeyen angutlar vardı kasıtlı olarak yaptıklarını düşünmüyorum ama zaten Trakya genelinin Atatürk'ü, çok iyi bilse yada bilmese de saygısı büyükBenimde sabah tören de bir kız arkadaşım duygulandı ağlar gibi oldu bazı kekolar da dalga geçti kızla neymiş efendim daha görmediği kişi için ağlıyormuş. Bir saat Atatürk e saygı duyanlar hakkında alaycı alaycı da konuştular. Yav gelde s*k** simdi bu kekoları.