Herkese merhabalar. Bildiğiniz üzere 03.05.2018 tarihinde 11.000 kilometrede olan bir Alfa Romeo Giulietta almıştık. Bugün saat 17.30 gibi İstanbul'da çok hafif bir yağmur vardı fakat aynı zamanda hava hem açıktı hemde ılık sayılabilirdi. Trafikte bir süre vakit geçirdikten sonra eve döndüğümüzde aracın ön farlarının buğu yaptığını gördüm. Aracımız 01.11.2016 trafik çıkışlı olduğu için henüz garantisi devam ediyor. 


Sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir? Farların buğu yapmasını engellemek adına neler yapabiliriz?
				
			

Sizce bu durum neden kaynaklanmış olabilir? Farların buğu yapmasını engellemek adına neler yapabiliriz?
 
	 
	 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 yani burda isi far değişimine götürecek bir şey var mi? Burda aksedilen sorulara tecrübelerden ve bilgilerden gelen cevapları tiiye almiyorsun gibi gozukmus. Belki gerçekte öyle değildir bilemem ama öyleyse üzüldüm senin adına. Kafaya takacak bir olay değil ben de çok görüyorum yeni model arabalarda
 yani burda isi far değişimine götürecek bir şey var mi? Burda aksedilen sorulara tecrübelerden ve bilgilerden gelen cevapları tiiye almiyorsun gibi gozukmus. Belki gerçekte öyle değildir bilemem ama öyleyse üzüldüm senin adına. Kafaya takacak bir olay değil ben de çok görüyorum yeni model arabalarda . Galiba araba yeni olduğu için ben fazla pimpirikliyim bilemiyorum
. Galiba araba yeni olduğu için ben fazla pimpirikliyim bilemiyorum  Buğuyu daha çabuk yok etmek istiyorsan farı yak. Hayırlı olsun aracınız.
 Buğuyu daha çabuk yok etmek istiyorsan farı yak. Hayırlı olsun aracınız. 
 
		