Hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin.Ford Fiesta 1.5 tdci titanium x 2015 model aldım 27 bin km
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin.
hayırlı olsun. Hızı sevmiyorsunuz herhaldeTeşekkür ederim.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyleFord Fiesta 1.5 tdci titanium x 2015 model aldım 27 bin km
Seviyorum da para buna yettihayırlı olsun. Hızı sevmiyorsunuz herhalde![]()
inşallah zevk alarak kullanırsınız ama bana 1 yıl içinde tekrar satacakmışsın gibi geldiSeviyorum da para buna yetti![]()
Bana da öyle geliyorinşallah zevk alarak kullanırsınız ama bana 1 yıl içinde tekrar satacakmışsın gibi geldi![]()
ne kadara aldın ayıptır sorması?Bana da öyle geliyorHele bir kredi bitsin de
![]()
Ford Fiesta 1.5 tdci titanium x 2015 model aldım 27 bin km
Hızı yeterli geldi çok büyük beklentim yokhayırlı olsun. Hızı sevmiyorsunuz herhalde![]()
Teşekkür ederim. Evet 1.25 Fiesta vardı . Golf hedefinden vazgeçmiş değilim birkaç borç var bitene kadar 1.5 tdci Fiesta ile ekonomi (yakıt) yapacağım.Hayirli olsun hocam. Bildigim sende sportage'dan once de fiesta vardi. Tekrar geri donmek ilginc bir deneyim olmus olmali ?![]()
Anladım hocam, hayırlısı olsun. Tekrar kazasız belasız kullanmanız dileğiyleTeşekkür ederim. Evet 1.25 Fiesta vardı . Golf hedefinden vazgeçmiş değilim birkaç borç var bitene kadar 1.5 tdci Fiesta ile ekonomi (yakıt) yapacağım.![]()