Yav Özgür napacaksın suv falan gel turbo şahin işine gir. Tam senlik bak ha; arkadan itiş ve kırılan turbo
Şuna baksana ne tatlı(tatlılığı konusunda ciddiyim)
edit: doğan atmışım ama olsun![]()
Daha dün konuştuk

Yav Özgür napacaksın suv falan gel turbo şahin işine gir. Tam senlik bak ha; arkadan itiş ve kırılan turbo
Şuna baksana ne tatlı(tatlılığı konusunda ciddiyim)
edit: doğan atmışım ama olsun![]()
Şunun tek kapısı olacak var ya, eeeefffffffffff...........
Şaşmaz da imkansız diye bir şey yoktur, henüz yapılmamıştır...![]()
Sen al bunu Özgür, şarkı mixlerin benden. Azer Bülbül, Müslüm Baba ve daha nicelerinden sana bir şarkı mixi yapalımDaha dün konuştuk![]()
Dj ferdi özkan olmazsa olmazSen al bunu Özgür, şarkı mixlerin benden. Azer Bülbül, Müslüm Baba ve daha nicelerinden sana bir şarkı mixi yapalım![]()
Focus ST satın aldı arkadaş, 3 haftadır teslim almasını bekliyoruz@Ozgur Gunes focus rs, polo gti, octaiva rsler vardı bir ara ne oldu onlara
Yeni başlığı hayal edebiliyorum djdjdFocus ST satın aldı arkadaş, 3 haftadır teslim almasını bekliyoruzbayiden aramışlar artık gelin alın arabanızı otopark parası kesicez diye
Polo gti arkadaşla değişmiştim bmw yi, öyle geçici süre gazımı aldı, megane 3 rs lerin fiyatı uygundu ama kalmadı piyasada, evo x falan alırım belki ya seneye Allah izin verirse
![]()
Can sıkıntısına bire bir araç bence mx-5 egenin kıvrımlı yollarında keyifli keyifli süreceksin.Hahaha, gelecek planları...eğlence olsun diye, forumda valla yazacak konu bulamadım, stajda boş geçiyo kafayı yicem
Şu an listem Q3-Kuga-CX3
Al gitsin güzel araba cvt biraz baltalıyor ama sen beğeniyordun onuŞimdi ne dicem, B yi hemen satıp Gökçe abinin Honda yı alayım mı? 106 ya vercek.
Valla merco nun dct den sonra cvt cennet, öyle diyimAl gitsin güzel araba cvt biraz baltalıyor ama sen beğeniyordun onu