Şimdi arkadaşlar, sanayiden yeni çıktım

sabah 10.30 da evden çıkmıştım, haftaya da mercedes için sanayideyiz

ve 4 hafta kayıpsız sanayide geçirmiş olacağım, neyse...
Evden çıktım, tuğsan motul a gittim. Motul Inugel Expert soğutma suyumu aldım, adamlarla çok pahalıya satıyorsunuz diye münakaşaya girdim ve kazandım. Daha sonra parçacıdan 300₺ Orj hepu marka devri daim pompasını aldım. Buradan sonra borusan eski çalışanı land lover özger ustaya gittim, çok yoğundu, ayrıldım oradan. Hazır gelmişken lastikçiye gidip kışlıkları taktırayım dedim, lastikçiye girip 400₺ bayıldım ABV, 3 jantım yamulmuş, rot ayarım kaymış, bide değişim balans.
Liftteyiz
4.sezonuna giren michelin alpin 5 imiz:
Hunter balans makinesi(otopratik):
Ön disk balata bitik, arabayı satmazsam değişecek:
Hawkeye rot kontrol:
Ayarlarımız bozuk çıktı
Rot kolumuz sıkıştı, ısıttırmak gerekiyor ya da değişecek, başka zaman ayara tekrar gelcem
Sonra bir servis öğrendim ki “ARABA ALMA SERVİS AL” lafını doğrular nitelikteydi, buradan tüm BMW ci arkadaşlara öneriyorum, @AlkanExclusive senin 116i olduğu için öneriyorum. “CHEKPOINT BMW”, instagram hesapları da var.
Eski Borusan Balgat çalışanı Cem açmış,yanına da ordan en iyi 3-4 ustayı kapmış, bayıldım ve bayıldım. Ayrıca arkadaş benim gibi TOBB Makine mezunu, ayrıca kendine çekti beni. Neyse, sorunum devri daim değilmiş, şu:
Bu işe de parça dahil 650₺ vermiş oldum, devri daimi iade ettim. Polen filtremi değiştirdi, kötü durumdaydı, 115₺ de ona(mahle)
Sonra borusan dışında kaputu açılmamış arkadaşım(12’ 118i 170 hp, 116 bin kmde), yağına bi bakalım dedi, arabada 2-3 litre yağ kalmış, abv böyle arabanın, nası uyarı vermez anlamadım. Hemen yapı filtresi değişti, shell 5w30 ll01 koyduk, polen filtresini değişti bide, hava filtresi kn onun zaten. Neyse sonra bmw nin orj bilgisayarıyla bağlandı arabalarımıza, ikimizinde akü zayıf çıktı, bide akü masrafı çıktı
Bu da benim arıza kodları:
Antin kuntin şeyler, sadece yazılımdan kalan bir uyarı var, o iz bırakanlar unutulmaz şeklinde silinmiyor
Gün sonu: ben bu arabada bi ön disk balata ve akğ masrafı da yaparsam sittin sene değişmem. Şu bir gerçek artık, sıcak çalışan bir araba, bu yüzden bazı kronikleri var, eskiyor aga parça, yapacak bir şey yok, bana anlattı hepsini sağolsun. Bilgili tecrübeli insanlarla karşılaşmak beni çok ama çok mutlu etti. Artık şu araba değişim muhabbetini şimdilik rafa kaldırıyorum, sebebi daha iyi sonuçlar alabilmek için, babam yılbaşında emekli olmayı planlıyor, olursa ona bi f10 520i alır bu servise gelirim, kendime de bi 208 gti, her telden arabamız olmuş, tek derdimiz yakıt olur artık. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler