Genclere hitap etmesi lazim derken trafikte gordugumuz cakal diye tabir ettigimiz yanlamali makas atmali aptal modifiyeli arabalar mi ?(leon, ibiza cupra golf scirocco bmw 1 3 gibi seri koz getir arabalari vb )Merhaba arkadaşlar ben araba alacağım ve karasızım. Bütçem 140.000₺ civarı. İkinci el alacağım. Otomatik vites olan performansı fena olmayan ve de fazla yakmayan araba önerilerinizi bekliyorum. Not: Gençlere hitap etmesi lazım
Mtv çok.Öyle bir bütçe elimde olsa alacağım araba 13-14 model düşük kilometrede 320d olur.Donanımın çok önemi yok gözümde.20 yaşımdayım bence gayet gence hitap eden bir araba.Gerçi ben sedan seviyorum 220d nin piyasasını bilmiyorum o da alınabilir varsa o fiyatlara.
Mtv sine verdiği zevk/düşük yakıt oranı yüzünden katlanacağım iki 2000 cclik motordan biri.2013 model için 6 aylık 900 küsür lira 0 km 1.6larında 899.5Mtv çok.
2010 sa olur mantıklıMtv sine verdiği zevk/düşük yakıt oranı yüzünden katlanacağım iki 2000 cclik motordan biri.2013 model için 6 aylık 900 küsür lira 0 km 1.6larında 899.5
1.6 ya o vergiyi verene kadar 2.0a binerim.
Mtv sine verdiği zevk/düşük yakıt oranı yüzünden katlanacağım iki 2000 cclik motordan biri.2013 model için 6 aylık 900 küsür lira 0 km 1.6larında 899.5
1.6 ya o vergiyi verene kadar 2.0a binerim.
Kontrol edipte yazdım hocam,bilgim olmadan fikir sahibi olmam2018'den itibaren araç fiyatına göre vergi sistemi geldi. Tüm 1.6lar aynı vergiyi ödemeyecek.
Ve tabii biri 0 km bayiden yeni çıkacak araba. Diğeri 6 yıldır sokaklarda düzgün mü kullanılmış, feleğin çemberinden mi geçmiş bilinemeyen bir araba.
Kontrol edipte yazdım hocam,bilgim olmadan fikir sahibi olmam81.300 ve üstü fiyata sahip olanlar bu vergiyi ödeyecek.Golfun 1.6 tdi manuel comfortunu baz aldım o da 99.000 net fiyata sahip
Dediğiniz gibi yaş konusu tamamen öznel bir konu,kimi 0 km alayım içim rahat olsun der kimi ben gibi yaşı ve kilometresine rağmen istediği arabayı alır.Tabi göz göre göre gidip muşmula olmuş arabayı da almayız boşuna mı arabacıyız,incik cincik en küçük detayına kadar araştırdıktan sonra ben alırım.Başkası alırsa da almazsa da saygı duyarım hür iradesi![]()
Anladım hocam sorun değil.Bilginiz yok demeye çalışmadım, not düşmek istedim sadece.
Geçen gün bir video izledim füme Jetta almış biri, alırken eksper yaptırmış 3 parça boyalı demişler. Sonradan başka yere gitmiş aracın 4 kapısı gümüş gri çıkmış, tavan başka araçtan eklenmiş vs. Kendine eksper diyenler eksper değil, satıcılar güvenilir değil. İkinci elde iyi bir eksper bulmadan almak sağlıklı gelmiyor bana. Dediğiniz gibi her türlü tercih yapana saygımız var herkesin kendi bileceği iş, alacağı karar.
Genç için araba çok ilginç bi tabir. Genç var 140a f30 alır biner genç vardır 140 bütçenin yarısıyla araba alır yarısını arabaya harcar. Daha çok ayrıntı vermeniz lazım istediğiniz türleri. Ya da mesela diyin f30 320d istiyorum bu tarzda farklı öneriler diye ona göre yardımcı olsun arkadaşlar![]()
Çok sert eleştiri seziyorum, BMW nin de Leon’un da avukatı değilim, ben de çok rahatsız oluyorum.Ama şu yorumu okuyan saydığınız araçların sahibi daha fazla rahatsız olacaktır.Genclere hitap etmesi lazim derken trafikte gordugumuz cakal diye tabir ettigimiz yanlamali makas atmali aptal modifiyeli arabalar mi ?(leon, ibiza cupra golf scirocco bmw 1 3 gibi seri koz getir arabalari vb )
Yoksa tek kapi tarzi daha genc isi duran arabalar mi ?
Yani kisisel anlayan insandan uzak durmak lazim oyle bir memleket haline geldik ki kimseye birsey diyemez olduk.Çok sert eleştiri seziyorum, BMW nin de Leon’un da avukatı değilim, ben de çok rahatsız oluyorum.Ama şu yorumu okuyan saydığınız araçların sahibi daha fazla rahatsız olacaktır.
Keyifli sürüşler, kişisel algılanmasın, dostane bir yorum
Konu için ise @babayimben in tavsiye ettiği araç gerçekten hoşmuş ama biraz pahalı![]()
Doğru söylüyorsunuz, haklısınız, çoğu kişi o en son yazdığınızı kavrayamıyor, ülkenin sıkıntılarından birisi de o zaten.Yani kisisel anlayan insandan uzak durmak lazim oyle bir memleket haline geldik ki kimseye birsey diyemez olduk.
Polo kotu deyince her polo sahibi alinacakmi simdi ?
Sahibi alcakgonullu ise kendi bildigi vardir der gecer zaten bu kadar cok ince dusunmek hepimizi yorararabalar bizim biz arabalarin degiliz boyle sahiplenmemek lazim.
Aman hocam onermeyin boyle insanlarin eline dusmesin nolur hem gitmiyor oMazda MX 5 :))
visual boost'da olsa tam olacakmış.